Articol scris de Romeo Ene
Dorit insistent de Barcelona în ultimele luni, ţinând cont că Ronald Koeman îl cunoştea şi îl voia foarte mult, oferta celor de la PSG a fost una mult superioară catalanilor, astfel Wijnaldum a ales să semneze cu parizienii după ce ajunsese la un acord cu Barcelona, iar totul părea că nu se va schimba.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
26/11/2022 LA 09:47

Salariu imens pentru Wijnaldum

Semifinalista Champions League şi vicecampioana Franţei a reuşit să-l ademenească pe Wijnaldum cu un salariu imens, 8 milioane de euro pe an, faţă de 4 cât îi oferea Barcelona.
Olandezul de 30 de ani evolua la Liverpool din 2016, club alături de care a cucerit titlul şi UEFA Champions Leauge. 27.5 milioane de euro au plătit ’’cormoranii’’ pentru transferul jucătorului de la Newcastle.
După Wijnaldum, PSG este aproape să ajungă la o înţelegere şi cu Donnnarumma, fostul portar al lui AC Milan, care este liber de contract.
Plecarea lui Wijnaldum lasă o gaură mare în lotul lui Klopp, iar neamțul trebuie să se miște repede pentru a rezolva un transfer. Conform belgienilor de la nieuwsblad.be, prima opțiune a lui Liverpool în această direcție este Youri Tielemans (24 de ani), jucătorul celor de la Leicester. Belgianul a impresionat în acest sezon la echipa lui Brendan Rodgers, iar ratarea calificării în Champions League l-ar putea determina să-și dorească să facă un pas în față, la un club mai mare.
De altfel, jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţase în urmă cu câteva zile faptul că Wijnaldum va accepta oferta francezilor, ţinând cont că este mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar.
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
25/11/2022 LA 10:20
Ligue 1
Mbappe ar trebui să părăsească PSG dacă vrea să evolueze, sugerează Pochettino
20/11/2022 LA 08:10