Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Georginio Wijnaldum a semnat cu PSG pentru un salariu dublu faţă de ce oferea Barcelona

Nicu Savin

Publicat 10/06/2021 la 16:59 GMT+3

Georginio Wijnaldum a semnat astăzi cu PSG, fiind primul transfer al francezilor din această vară. Olandezul a venit pe Parc des Princes din postura de jucător liber de contract de la Liverpool.

Georginio Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Dorit insistent de Barcelona în ultimele luni, ţinând cont că Ronald Koeman îl cunoştea şi îl voia foarte mult, oferta celor de la PSG a fost una mult superioară catalanilor, astfel Wijnaldum a ales să semneze cu parizienii după ce ajunsese la un acord cu Barcelona, iar totul părea că nu se va schimba.

Salariu imens pentru Wijnaldum

Semifinalista Champions League şi vicecampioana Franţei a reuşit să-l ademenească pe Wijnaldum cu un salariu imens, 8 milioane de euro pe an, faţă de 4 cât îi oferea Barcelona.
Olandezul de 30 de ani evolua la Liverpool din 2016, club alături de care a cucerit titlul şi UEFA Champions Leauge. 27.5 milioane de euro au plătit ’’cormoranii’’ pentru transferul jucătorului de la Newcastle.
După Wijnaldum, PSG este aproape să ajungă la o înţelegere şi cu Donnnarumma, fostul portar al lui AC Milan, care este liber de contract.
Plecarea lui Wijnaldum lasă o gaură mare în lotul lui Klopp, iar neamțul trebuie să se miște repede pentru a rezolva un transfer. Conform belgienilor de la nieuwsblad.be, prima opțiune a lui Liverpool în această direcție este Youri Tielemans (24 de ani), jucătorul celor de la Leicester. Belgianul a impresionat în acest sezon la echipa lui Brendan Rodgers, iar ratarea calificării în Champions League l-ar putea determina să-și dorească să facă un pas în față, la un club mai mare.
De altfel, jurnalistul italian Fabrizio Romano anunţase în urmă cu câteva zile faptul că Wijnaldum va accepta oferta francezilor, ţinând cont că este mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo