OFICIAL - Neymar și-a prelungit contractul cu PSG. Uluitor cât va câștiga la Paris

Cristian Mihală

Publicat 08/05/2021 la 15:53 GMT+3

Neymar și-a prelungit în această după-amiază, contractul cu PSG. Brazilianul va rămâne în capitala Franței pentru încă 4 ani.

Neymar renueva hasta 2025

Credit imagine: Getty Images

După negocieri dure în ultimele luni, brazilianul a semnat prelungirea contractului cu francezii, deși Barcelona, fostul club, i-a făcut un marcaj strâns, dorindu-l alături de Messi.

Contract uriaș pentru Neymar, la PSG

În cele din urmă, Nasser Al Khelaifi l-a convins pe brazilian să semneze un contract care-l va ține în Franța până în 2025. Salariul va fi, potrivit L'Equipe, de 30 de milioane de euro/an, net. În plus, există o serie de bonusuri, în funcție de performanțe, cea mai consistentă fiind legată, evident, de cucerirea Ligii Campionilor.
"E o mare plăcere să îmi prelungesc aventura la PSG și sunt foarte fericit la Peris. E o reală onoare să fac parte din această echipă. Aici am crescut ca persoană, dar și ca jucător. Așa că sunt foarte fericit să semnez un nou contract și sper să câștig o mulțime de alte trofee aici", a spus Neymar, după ce și-a pus semnătura pe noua înțelegere.
Adus cu 222 de milioane de euro de la Barcelona în 2017-2018 - cel mai scump transfer din istorie -, Neymar a fost implicat în 84 de goluri în 67 de partide pentru PSG, doar în Ligue 1. El a punctat de 54 de ori, oferind 30 de pase decisive colegilor.
Cât câștigă Neymar la PSG, conform noului contract:
  • 2,5 milioane de euro/lună
  • 625.000 de euro/săptămână
  • 89.000 de euro/zi
  • 3700 euro/oră
  • 62 euro/minut
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo