Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OGC Nice, un nou rezultat nefavorabil cu Adrian Ursea pe bancă: "Jucătorii nu prea s-au complicat"

Irina Aldea

Actualizat 10/01/2021 la 10:36 GMT+2

Echipa OGC Nice, antrenată de Adrian Ursea, se află la al patrulea meci conescutiv fără victorie, după ce a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1, cu formația Metz, în etapa a 19-a din Ligue 1.

Adrian Ursea

Credit imagine: Getty Images

OGC Nice continuă să traverseze o perioadă nefastă în Ligue 1. Plecarea lui Patrick Vieira de la cârma trupei nu a rezolvat criza de rezultate, iar Adrian Ursea pare că nu găsește soluții nici el. Nice a obținut doar o remiză, 1-1 pe terenul lui Metz, în runda a 19-a din Ligue 1.Nice a reușit o primă repriză foarte bună la Metz și a reușit să deschidă scorul prin Gouiri, în minutul 18, de la punctul cu var.
picture

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Totuși, gazdele au venit mult mai pregătite de la vestiare în partea secundă. Rivala lui Ursea a preluat controlul partidei, iar cu 10 minute înainte de final, Boye a înscris și a adus golul egalizator pentru Metz, anulând bucuria oaspeților, care aveau de gând să obțină prima victorie a anului în campionatul francez.

Adrian Ursea, declarații la finalul meciului cu Metz

Tehnicianul echipei OGC Nice, Adrian Ursea, a declarat, după remiza cu Metz, scor 1-1, că formaţia sa a făcut “lucruri coerente”, dar ar fi trebuit să fie mai eficientă în repriza a doua: "Am avut o primă repriză foarte interesantă, în care am reuşit să punem în aplicare tot ce voiam. În a doua repriză am cedat în unele momente controlul balonului, ar fi trebuit să fim mai eficienţi.
Însă consider, în ciuda rezultatului, că am făcut lucruri coerente. A fost foarte interesant în această seară grupul, nu a ieşit cineva în evidenţă, jucătorii au rămas simpli în joc, nu prea s-au complicat. Înainte să alergi trebuie să ştii să mergi, luăm lucrurile pas cu pas, depinde de noi să găsim mijloacele pentru a fi mai eficienţi şi a câştiga meciuri", a spus Ursea, potrivit L’Equipe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo