Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Olympique Marseille - Olympique Lyon 2-1 | Tătărușanu atacat cu pietre de fanii lui Marsilia

Ion Alexandru

Actualizat 11/11/2019 la 10:14 GMT+2

Autocarul lui Olympique Lyon, în care a fost și Tătărușanu, a fost spart înaintea meciului de la Marsilia. Fanii au aruncat cu pietre și trei geamuri au fost sparte. Lyon a pierdut meciul de pe Velodrome cu 2-1.

Autocarul lui Lyon

Credit imagine: SID

10 fani ai lui Olympique Marseille au fost arestați în afara stadionului, înaintea meciului din Ligue 1, după ce au aruncat cu diverse obiecte între care pietre și sticle în autocarul lui Lyon. Atmosfera încinsă de la Marsilia a produs incidentele în care a fost implicat autocarul lui Lyon. Faptul că pe banca lui Lyon se află Rudi Garcia, fost timp de 3 ani antrenor la Marsilia a inflamat spiritele!
Tătărușanu a avut emoții doar la asaltul huliganilor din afara stadionului. Portarul naționalei a văzut de pe bancă tot meciului pierdut de echipa sa.

Lyon a căzut pe locul 14 în Franța

Lyon venea după două succese consecutive în Ligue 1, dar nu a putut face față atmosferei sufocante de pe Velodrome. Fanii lui OM au depășit recordul de asistență la un meci din campionatul Franței pe acest stadion și echipa le-a arătat că a revenit în lupta pentru locurile de Champions League cu acest succes. Vedeta lui Olympique Marseille, Payet a dat golurile victoriei cu 2-1 și echipa lui Villas Boas a urcat până pe locul 2. După această înfrângere, Lyon a ajuns pe locul 14 în campionatul Franței, iar Tătărușanu încă așteaptă primele minute pe teren în acest sezon din Ligue 1. Portughezul născut în Franța, Anthony Lopes a fost titular în toate cele 13 etape de până acum.
Marseille - Lyon, Vélodrome
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo