10 fani ai lui Olympique Marseille au fost arestați în afara stadionului, înaintea meciului din Ligue 1, după ce au aruncat cu diverse obiecte între care pietre și sticle în autocarul lui Lyon. Atmosfera încinsă de la Marsilia a produs incidentele în care a fost implicat autocarul lui Lyon. Faptul că pe banca lui Lyon se află Rudi Garcia, fost timp de 3 ani antrenor la Marsilia a inflamat spiritele!
Tătărușanu a avut emoții doar la asaltul huliganilor din afara stadionului. Portarul naționalei a văzut de pe bancă tot meciului pierdut de echipa sa.
Serie A
Ciprian Tătărușanu, tras pe linia moartă la Milan! Pioli: "Și-a făcut datoria, dar revine Maignan!"
27/11/2021 LA 16:47

Lyon a căzut pe locul 14 în Franța

Lyon venea după două succese consecutive în Ligue 1, dar nu a putut face față atmosferei sufocante de pe Velodrome. Fanii lui OM au depășit recordul de asistență la un meci din campionatul Franței pe acest stadion și echipa le-a arătat că a revenit în lupta pentru locurile de Champions League cu acest succes. Vedeta lui Olympique Marseille, Payet a dat golurile victoriei cu 2-1 și echipa lui Villas Boas a urcat până pe locul 2. După această înfrângere, Lyon a ajuns pe locul 14 în campionatul Franței, iar Tătărușanu încă așteaptă primele minute pe teren în acest sezon din Ligue 1. Portughezul născut în Franța, Anthony Lopes a fost titular în toate cele 13 etape de până acum.
https://i.eurosport.com/2019/11/11/2714707.jpg
Serie A
Veste proastă pentru Tătărușanu! Italienii au anunțat când revine Maignan în poarta lui AC Milan
22/11/2021 LA 13:52
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Tătărușanu, dezamăgit de ratarea calificării la baraj! Ce echipă va susține la Mondialul din Qatar
18/11/2021 LA 18:16