Testat pozitiv în oraşul său natal, Rosario, unde şi-a petrecut vacanţa alături de familie, Messi nu va putea reveni în Franţa până când nu va putea prezenta un test negativ la coronavirus.
Acesta nu este un caz izolat la PSG, unde sunt pozitivi cinci jucători şi un membru al staff-ului, însă atunci când este vorba de "Pulga", totul capătă proporţii uriaşe.
O fotografie postată la începutul săptămânii trecute de Fer Palacio, în care el apare alături de Messi, a aprins scânteia şi a stârnit reacţii pline de ură faţă de acest DJ argentinian în vârstă de 31 de ani. Ştiindu-se că Palacio a participat la mai multe petreceri după care au fost semnalate cazuri de Covid-19, unii au stabilit o falsă legătură cauză-efect.
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM O ORĂ

Palacio, negativ. Când revine Messi?

Palacio, acuzat că i-a transmis virusul lui Messi, a vorbit despre mesajele insultătoare şi ameninţările cu moartea pe care le-a primit, într-un video postat duminică pe reţelele de socializare.
"Se vorbeşte de mine pe Twitter fiindcă Messi a fost testat pozitiv la Covid-19. Se spune că eu l-am infectat şi chiar m-au făcut criminal", a povestit DJ-ul, adăugând că a fost testat pentru Covid datorită unei deplasări în străinătate. "Ieri, am fost testat fiindcă trebuie să plec în Uruguay şi nu am Covid-19", a spus el.
Deocamdată nu este clar dacă Messi va putea juca duminică la Lyon, în etapa a 20-a din Ligue 1.
"El este constant în contact cu serviciul nostru medical. Când va fi negativ, va putea reveni în Franţa", a declarat antrenorul Mauricio Pochettino în conferinţa de presă de duminică.
Sursă: Agerpres
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31