Clubul Paris Saint-Germain a anunţat că patru dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv la COVID-19 înainte de reluarea pregătirii după pauza de iarnă, fără a dezvălui numele celor infectaţi.
La primul antrenament de sâmbătă au fost prezenţi printre alţii Kylian Mbappe, Marco Verratti, Kylor Navas şi Presnel Kimpemebe, cu două zile înainte de meciul cu amatorii de la Vannes (D4) din 16-mile Cupei Franţei.
Ligue 1
Un coechipier a dezvăluit motivul pentru care Mbappe a rămas la PSG: ”Cel mai bun din lume”
ACUM 9 ORE
Unul dintre cei patru jucători testați pozitiv este Lionel Messi, care era așteptat azi să revină la antrenamente. El a dat rezultat pozitiv la doar câteva zile după ce superstarul a fost văzut cântând și dansând la un concert în Argentina.

Lionel Messi a profitat la maximum de vacanța de iarnă a fotbalului francez

Jucătorul în vârstă de 34 de ani a profitat la maximum de vacanța de iarnă a fotbalului francez, alături de soția sa, Antonela, și a fost filmat distrându-se la un concert în țara natală. Azi, PSG a confirmat că Messi s-a infectat și se autoizolează. Între timp au apărut și numele celorlalți trei jucători care au intrat în carantină, Sergio Rico, Juan Bernat și Nathan Bitumazala.
Deținătorul Balonului de Aur a jucat ultima datăîn egalul cu FC Lorient (scor 1-1), pe 22 decembrie, înainte ca Ligue 1 săintre în vacanță pentru perioada festivă. Așadar, Messi va rata foarte probabil și derby-ul cu Lyon în campionat, pe 9 ianuarie.
Începând de luni, guvernul francez va introduce noi reguli de izolare, care prevede că persoanele care sunt testate pozitiv și sunt vaccinate trebuie să se izoleze doar șapte zile, în loc de 10.
https://i.eurosport.com/2021/12/31/3278755.jpg
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 15 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
IERI LA 20:00