Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino, adio PSG! Avocații părților s-au întâlnit pentru a ajunge la un acord. Cât costă despărțirea

Cristian Mihală

Publicat 15/06/2022 la 09:22 GMT+3

Mauricio Pochettino, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, ar urma să părăsească gruparea pariziană în această săptămână, susţin publicaţiile L'Equipe şi Le Parisien, care au anunţat marţi seara că o întâlnire între avocaţii celor două părţi a avut deja loc pentru a defini maniera în care se va pune capăt contractului tehnicianului argentinian.

Pochettino: "Ich kenne seine Entscheidung nicht"

Credit imagine: Perform

Conform L'Equipe, cele două părţi sunt "pe punctul de a încheia un acord", însă PSG nu a confirmat acest lucru.
În ciuda titlului câştigat în Ligue 1, situaţia lui Pochettino este instabilă de mai multe săptămâni, după o campanie decepţionantă în Liga Campionilor, încheiată în faţa lui Real Madrid în optimile de finală.

Cât o costă pe PSG despărțirea de Pochettino

Plecarea sa ar urma să coste clubul din capitala Franţei între 15 şi 20 de milioane de euro, conform celor două publicaţii, sumă care corespunde cu salariile argentinianului şi ale staff-ului său ce urmau să fie plătite până la finalul contractului, respectiv în 2023.
Plecarea lui Pochettino ar urma celei a fostului director sportiv brazilian Leonardo, demis pe 22 mai şi înlocuit cu portughezul Luis Campos.
Aceste schimbări se înscriu în ambiţia conducătorilor parizieni de a remodela staff-ul clubului, înaintea unei posibile remanieri a efectivului în această vară, după prelungirea contractului starului Kylian Mbappe.
În cazul debarcării lui Pochettino, Zinedine Zidane, liber de contract, şi antrenorul lui OGC Nice, Christophe Galtier, sunt numele cele mai vehiculate pentru a prelua echipa pariziană.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo