Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, fără Messi și Neymar, victorie la scor cu Clermont. Cum a fost suprins argentinianul în tribune

Cristian Mihală

Publicat 11/09/2021 la 21:05 GMT+3

PSG a câștigat la pas partida cu Clermont, scor 4-0, în etapa a 5-a din Ligue 1. Pochettino nu i-a folosit pe Neymar și Messi, întorși târziu de la naționale.

Clermont's French defender Akim Zedadka (L) vies with Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe during the French L1 football match between Paris-Saint Germain (PSG) and Clermont Foot 63 at The Parc des Princes Stadium in Paris on September 11, 2

Credit imagine: Getty Images

Fără cei doi sud-americani, se punea problema dacă PSG va miza pe Mbappe din primul minut, în contextul în care vârful francez se accidentase la națională și părăsise lotul înainte de confruntarea cu Finlanda.

Mbappe și Herrera, decisivi pentru PSG

Kylian s-a recuperat însă total și a reușit chiar să marcheze azi, după ce Ander Herrera a bifat o dublă neașteptată în prima jumătate de oră. Mbappe a ajuns la 4 goluri în 5 partide pentru PSG în acest sezon, semn că transferul ratat la Real Madrid nu i-a afectat randamentul.
Ander Herrera a marcat 3 goluri în ultimele 2 partide pentru PSG, mai mult decât reușise în precedentele 26.
Messi a văzut liniștit partida din tribune, urmând a fi mai mult ca sigur titular în Champions League, marți. PSG se deplasează pe terenul lui Brugge, într-o partidă în care e de așteptat ca Pochettino să apeleze la tripleta Messi-Mbappe-Neymar.
Scorul final a fost stabilit de Gueye, în minutul 65, iar PSG a bifat o victorie de control, fără nicio emoție. După 5 etape din Ligue 1, formația din capitala Franței e lider autoritar, cu punctaj maxim și un golaveraj de invidiat: 16-5.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo