PSG a reușit 4 achiziții de senzație în această perioadă de mercato, fără a cheltui nici măcar un euro ca sumă de transfer. Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Jorginho Wijnaldum și Lionel Messi au ajuns pe Parc de Princes din postura de jucători liber de contract.
Evident, parizienii le-au achitat acestora anumite bonusuri la semnătură și le vor plăti salarii uriașe, dar oricum impresia este că gruparea din capitala Franței a făcut niște afaceri excelente. Singurul jucător transferat contra cost de PSG în această vară a fost Achraf Hakimi, în schimbul căruia Inter a încasat 60 de milioane de €.
Succesul acestei campanii de achiziții i-a convins pe șefii de la PSG că strategia aplicată a fost una ideală și merită repetată și pe viitor.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
15/05/2022 LA 17:27
https://i.eurosport.com/2021/08/14/3201241.jpg

PSG îi pregătește un contract fabulos lui Pogba

Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că PSG își pregătește deja mutările din vara viitoare, iar Paul Pogba este în capul listei. Francezul este în ultimul an de contract cu Manchester United, iar până acum nu au existat semnale clare că înțelegerea va fi prelungită.
PSG vrea să profite de acest lucru și i-ar fi promis lui Pogba un salariu colosal, dacă va accepta să meargă la Paris din postura de jucător liber de contract în vara viitoare. Conform sursei citate, Pogba este ademenit pe Parc de Princes cu un salariu de 600.000 de € pe săptămână.
Presa franceză a scris în această vară că PSG l-a dorit chiar de acum pe Pogba, dar după venirea lui Messi mutarea a devenit imposibilă, deoarece francezii ar fi depășit limitele impuse de fair-play-ul financiar.
Pogba a început excelent noul sezon din Premier League, reușind 4 pase de gol în victoria lui Man United cu Leeds, record în istoria clubului de pe Old Trafford pentru un meci de campionat.

Premier League | Rezumatul meciului Manchester United - Leeds din prima etapă, încheiat cu 5-1

În ultima vreme, când a fost întrebat despre viitorul său, Pogba a refuzat să ofere răspunsuri elocvente. Cu câteva luni în urmă, celebrul Mino Raiola, care este impresarul mijocașului de 28 de ani, a făcut unele declarații acide la adresa șefilor lui United, din care a reieșit că viitorul francezului este departe de echipa lui Solskjaer.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Ten Hag a întocmit o listă de 4 super fotbaliști, dintre care se va alege înlocuitorul lui Pogba
11/05/2022 LA 17:51
Fotbal
Cine se va ocupa de Haaland&Co după moartea lui Raiola! Starul așteptat să se implice în afacere
02/05/2022 LA 04:55