Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, campanie de transferuri stelară! Messi, Ramos sau Donnarumma nu sunt cele mai scumpe mutări

Razvan Circeag

Actualizat 11/08/2021 la 16:34 GMT+3

PSG a reușit o campanie de transferuri absolut fabuloasă, cu 6 noi achiziții. În acest context, șefii PSG-ului au gestionat incredibil partea financiară și au cheltuit doar 76 de milioane de euro.

Kylian Mbappé, Lionel Messi, Neymar

Credit imagine: Eurosport

Leo Messi a fost prezentat oficial la PSG, în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului a venit gratis pe Parc des Princes! Superstarul argentinian a devenit liber de contract la Barcelona și așa a fost posibil.
Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Leo Messi sunt toți jucătorii transferați de parizieni în această vară.
Surprinzător, din această listă, cel mai scump transfer este de departe Achraf Hakimi. Inter Milano a primit 60 de milioane de euro în schimbul fundașului marocan. Danilo Pereira de la FC Porto este cel de-al doilea jucător pentru care PSG a plătit. 16 milioane de euro au încasat portughezii pentru mijlocaș.
În rest, toți ceilalți au venit gratis! Ramos, Donnarumma, Wijnaldum și Messi au fost liberi de contract și au ales capitala Franței. Așadar, vicecampioana Franței a scos bani din buzunar doar pentru Hakimi și Pereira.
Conform presei din Franța, PSG nu se oprește aici și se vor începe negocierile pentru încă un fotbalist. Eduardo Camavinga următorul transfer pe care și-l doresc parizienii.
picture

Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1

Credit imagine: Eurosport

Transferul lui Leo Messi putea fi ratat de PSG!

În cazul în care PSG ar fi cheltuit mai mulți bani pe transferuri în această vară, cel mai probabil, aducerea lui Leo Messi pe Parc des Princes ar fi fost imposibilă. Totul din cauza fair-play-ului financiar.
În cadrul conferinței de prezentare a lui Messi, președintele PSG, Nasser Al Khelaifi, a fost întrebat de către jurnaliști ce se întâmplă cu regula Fair-Play-ului financiar. Dacă clubul pe care-l conduce respectă această regulă. Șeicul din concuderea lui PSG a oferit un răspuns fără echivoc.
"Urmăm cu strictețe regulamentul Fair-Play-ului financiar încă din prima zi. Înainte de a face ceva, echipa noastră responsabilă cu domeniul finanțelor verifică totul. Am avut capacitatea de a-l transfera pe Messi datorită regulii Fair-Play-ului financiar și vom respecta întotdeauna regulile", a transmis Nasser Al Khelaifi.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo