Leo Messi a fost prezentat oficial la PSG, în cadrul unei conferințe de presă. Astfel, unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului a venit gratis pe Parc des Princes! Superstarul argentinian a devenit liber de contract la Barcelona și așa a fost posibil.
Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Gini Wijnaldum, Achraf Hakimi, Danilo Pereira și Leo Messi sunt toți jucătorii transferați de parizieni în această vară.
Surprinzător, din această listă, cel mai scump transfer este de departe Achraf Hakimi. Inter Milano a primit 60 de milioane de euro în schimbul fundașului marocan. Danilo Pereira de la FC Porto este cel de-al doilea jucător pentru care PSG a plătit. 16 milioane de euro au încasat portughezii pentru mijlocaș.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 12 ORE
În rest, toți ceilalți au venit gratis! Ramos, Donnarumma, Wijnaldum și Messi au fost liberi de contract și au ales capitala Franței. Așadar, vicecampioana Franței a scos bani din buzunar doar pentru Hakimi și Pereira.
Conform presei din Franța, PSG nu se oprește aici și se vor începe negocierile pentru încă un fotbalist. Eduardo Camavinga următorul transfer pe care și-l doresc parizienii.

Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1

Credit imagine: Eurosport

Transferul lui Leo Messi putea fi ratat de PSG!

În cazul în care PSG ar fi cheltuit mai mulți bani pe transferuri în această vară, cel mai probabil, aducerea lui Leo Messi pe Parc des Princes ar fi fost imposibilă. Totul din cauza fair-play-ului financiar.
În cadrul conferinței de prezentare a lui Messi, președintele PSG, Nasser Al Khelaifi, a fost întrebat de către jurnaliști ce se întâmplă cu regula Fair-Play-ului financiar. Dacă clubul pe care-l conduce respectă această regulă. Șeicul din concuderea lui PSG a oferit un răspuns fără echivoc.
"Urmăm cu strictețe regulamentul Fair-Play-ului financiar încă din prima zi. Înainte de a face ceva, echipa noastră responsabilă cu domeniul finanțelor verifică totul. Am avut capacitatea de a-l transfera pe Messi datorită regulii Fair-Play-ului financiar și vom respecta întotdeauna regulile", a transmis Nasser Al Khelaifi.
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 16 ORE
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
IERI LA 08:54