Conform ultimelor informații, Leo Messi este foarte aproape să semneze cu PSG și este așteptat deja de sute fani.
Deși în această vară s-a vorbit despre alte echipe interesate de Eduardo Camavinga, Foot Mercato notează că PSG va începe negocierile și vor să-l transfere până la sfârșiturl lunii august. Tânărul de 18 ani a impresionat la Rennes, iar șefii clublui i-au fixat un preț de transfer de 100 de milioane de euro.
Însă, fotbalistul a intrat în ultimul an de contract cu Rennes și se tem să nu-l piardă pe gratis. Astfel că vor fi dispuși să accepte și 50 de milioane în schimbul lui Camavinga.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 4 ORE
PSG ar fi și un club la care mijlocașul își dorește să evolueze, dorindu-și mai degrabă să rămână în Ligue 1, în loc să plece în Premier League sau LaLiga. Manchester United îl mai dorește pe mijlocaș, dar zvonurile din presă indică faptul că nu îi surâde ideea unui transfer la clubul englez.
La doar 18 ani, Camavinga a adunat 83 de meciuri în tricoul lui Rennes. A reușit 2 goluri și 5 pase de gol.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU KYLIAN MBAPPE DACĂ TRANSFERUL LUI LIONEL MESSI LA PSG SE CONFIRMĂ

PSG vrea să-l păstreze pe Mbappe, în ciuda sosirii preconizate a lui Messi. Viitorul atacantului francez a făcut obiectul multor speculații în ultimele luni, în contextul în care Kylian încă nu are un acord cu liderii grupării pentru prelungirea contractului.
Campionul mondial din 2018 tocmai a intrat în ultimele 12 luni din contract, iar dacă nu semnează prelungirea PSG se află într-o mare dilemă. Fie îl vinde în această vară, fie îl va pierde gratis peste un an.
Real Madrid și-l dorește în continuare foarte mult pe Kylian Mbappe și continuă să monitorizeze situația foarte atent. Conform sursei citate, Los Blancos așteaptă sfârșitul negocierilor dintre PSG și atacantul francez, înainte de a decide strategia finală pe care o vor adopta în privința atacantului francez. Real este pregătit să aștepte și până anul viitor, înainte de a lansa o ofertă oficială.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 6 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
ACUM 13 ORE