Un trident ofensiv cu Messi – Neymar – Mbappe la PSG? Pare un scenariu realizabil în acest zile, dar încă mai sunt pași însemnați de făcut în acest sens. În primul rând, jucătorul argentinian încă nu a semnat. În al doilea rând, rămânerea lui Kylian Mbappe încă nu este certă, mai ales că Real Madrid "forțează" realizarea acestui transfer
PSG vrea să-l păstreze pe Mbappe, în ciuda sosirii preconizate a lui Messi. Viitorul atacantului francez a făcut obiectul multor speculații în ultimele luni, în contextul în care Kylian încă nu are un acord cu liderii grupării pentru prelungirea contractului.

PSG este încrezătoare că îi va avea pe Messi și Mbappe în aceeași echipă

Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
24/05/2022 LA 04:56
Campionul mondial din 2018 tocmai a intrat în ultimele 12 luni din contract, iar dacă nu semnează prelungirea PSG se află într-o mare dilemă. Fie îl vinde în această vară, fie îl va pierde gratis peste un an.
Conform goal.com, giganții francezi sunt încrezători că vor putea finaliza un acord pentru Lionel Messi, dar vor prelungi contractul și cu Mbappe, astfel încăt acel trio stelar cu Neymar inclus să devină o realitate.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199030.jpg
În tot acest context se vorbește și de regulile Fair Play-ului Financiar, care nu ar permite echipei pariziene să plătească trei vedete mondiale. PSG se așteaptă însă ca UEFA să fie mai flexibilă din cauza constrângerilor financiare cauzate de actuala criză a sănătății.
Real Madrid și-l dorește în continuare foarte mult pe Kylian Mbappe și continuă să monitorizeze situația foarte atent. Conform sursei citate, Los Blancos așteaptă sfârșitul negocierilor dintre PSG și atacantul francez, înainte de a decide strategia finală pe care o vor adopta în privința atacantului francez. Real este pregătit să aștepte și până anul viitor, înainte de a lansa o ofertă oficială.
Kylian Mbappe a jucat 172 de jocuri pentru PSG de când s-a alăturat clubului în vara anului 2017 și a marcat 132 de goluri. Atacantul a oferit, de asemenea, 62 de pase decisive, și a contribuit la calificarea echipei în Liga Campionilor din 2020.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
24/05/2022 LA 04:27
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16