Lionel Messi a primit o ofertă formală de contract de la PSG după plecarea de la FC Barcelona. Clubul francez i-a oferit un acord inițial pentru 2 ani, despre care se crede că valorează 30 de milioane de euro pe sezon după impozitare. Conform Sky Sports, câștigătorul Balonului de Aur în șase rânduri și reprezentanții lui îl revizuiesc și îl analizează cu atenție.
Fotbalistul argentinian mai are și alte două opțiuni potențiale de transfer după ce a părăsit Barcelona, ​​dar PSG rămâne favorită să-i obțină serviciile.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198667.jpg
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 22 MINUTE

Messi ar fi vrut să rămână la FC Barcelona

Barcelona a anunțat că Lionel Messi nu va continua la gruparea Blaugrana din cauza "obstacolelor financiare și structurale". Liderul naționalei Argentina a purtat deja o discuție și cu antrenorul echipei PSG, Mauricio Pochettino.
Într-o conferință de presă pe care a susținut-o ieri, Messi a confirmat negocierile cu formația din capitala Franței, dar deocamdată nu și-a dat acordul pentru transfer.
"Aceasta este o posibilitate, de a ajunge la PSG. Dar nu am confirmat nimic cu nimeni. Am avut apeluri, sunt mai multe cluburi interesate. În acest moment, nimic nu este exclus, dar vorbim despre o mulțime de lucruri", a declarat Lionel Messi.
Jucătorul a adăugat că nu ar vrea să părăsească Barcelona, într-o conferință de presă emoțională. Despărțirea a fost în lacrimi. Messi a adăugat că a călătorit zilele trecute în Spania, sperând că un nou acord cu clubul pe 5 ani va fi semnat. El a confirmat că s-a oferit să-i fie redus salariul cu 50%.
"Anul acesta, eu și familia mea am fost convinși că vom rămâne acasă, asta am vrut cu toții mai mult decât orice. Am crezut că vom rămâne aici la Barcelona. Dar acum trebuie să ne luăm la revedere de la toate acestea", a mai spus Messi.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 2 ORE