Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sistemul VAR s-a stricat la un meci din Franța! Motivul: șoarecii au ros cablurile

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/12/2019 la 23:53 GMT+2

Meciul dintre Nice și Toulouse, din etapa 19 a campionatului Franței, s-a disputat fără sistemul de arbitraj VAR, din cauza unui motiv inedit: șoarecii au ros cablurile.

var stricat

Credit imagine: Getty Images

După ce în urmă cu două luni, un meci din Arabia Saudită nu a beneficiat de VAR din cauza unui angajat al stadionului care a deconectat sistemul pentru a-și încăra telefonul, astăzi a avut loc un eveniment asemănător. De această dată, întâmplarea s-a petrecut în Europa, mai exact în Franța: pe stadionul "Allianz Riviera", casa clubului Nice.
Înaintea startului confruntării dintre Nice și Toulouse, oficialii partidei au observat că sistemul de ultimă generație VAR nu funcționează. După o inspecție rapidă, misterul a fost rezolvat: cablurile erau roase de șoareci și imposibil de înlocuit până la fluierul de start.
Partida s-a desfășurat fără ajutorul oferit de asistenții din camera VAR, ca în vremurile apuse. Gazdele s-au impus cu 3-0, grație reușitelor lui Sarr și Lee Melou, precum și a autogolului lui Sylla. La finalul anului, Nice ocupă locul 10 în Ligue 1, exact la jumătatea clasamentului. De cealaltă parte, Toulouse are înfrângeri pe linie și se află pe ultima poziție.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo