Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tătărușanu, declarația zilei în Franța:"Cea mai grea parte când stai pe bancă e că te doare spatele"

Cosmin Cioboata

Publicat 06/01/2020 la 17:02 GMT+2

Ciprian Tătărușanu a prins un singur meci în poarta lui Olympique Lyon de când a ajuns în Franța, dar nu mai face o tragedie din această situație. Mai mult, goalkeeper-ul român a glumit pe seama faptului că este tot timpul rezervă.

tatarusanu

Credit imagine: Getty Images

Potrivit jurnaliștilor de la L'Equipe, Tătărușanu a vorbit despre situația sa actuală de la Lyon și a recunoscut că se va lupta în continuare pentru postul de titular:
"Este normal să nu fiu mulțumit cu această situație. E ciudat, dar nu mai fac o tragedie din asta. Voi da totul pentru a juca și pentru a schimba lucrurile. Perioada de transferuri din iarnă este foarte scurtă, deci nu mă gândesc prea mult la o plecare.", a declarat Tătărușanu.
Glumind pe seama faptului că este tot timpul rezervă, Tătărușanu a dezvăluit lucrul care îl deranjează cel mai mult:
"Cea mai grea parte când stai pe bancă este că te doare spatele!", a spus, zâmbind, Tătărușanu.
tatarusanu

Tătărușanu a jucat numai 90 de minute pentru Lyon

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătărușanu a ajuns la Olympique Lyon în vara anului trecut, iar de atunci a evoluat o singură dată pentru formația franceză. Românul a apărat într-un joc de Cupa Ligii, pe 18 decembrie, cu Toulouse, câștigat de Lyon cu 4-1.
Antrenorul Rudi Garcia nu a contat pe Tătărușanu nici măcar la ultimul meci, din turul 3 al Cupei Franței, câștigat categoric de Lyon (scor 7-0) împotriva micuței echipe din liga a 3-a, Bourg en Bresse.
Lyon va juca următoarea partidă miercuri (8 ianuarie), în sferturile Cupei Ligii Franței, în compania lui Brest. Formația lui Tătărușanu se află pe ocupă locul 12 în campionatul Franței, după 19 meciuri disputate.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo