FC Lyon evoluează în Regional 1, a șasea ligă din Franța și doar în Cupă a reușit să aibă dueluri cu formații din elita fotbalului din Hexagon.
Dar interesul francezilor și a lumii sportului în general va fi mai mare în ceea ce privește micuța grupare, după ce aceasta a reușit să puncteze considerabil la nivel de marketing.
FC Lyon a semnat cu Rhau, nimeni altul decât vărul lui Neymar. Acesta a evoluat alături de starul lui PSG la juniorii lui Santos, dar de atunci carierele celor doi au luat o turnură total diferită. Dacă Neymar a ajuns să câștige Champions League cu Barcelona, aurul olimpic și Cupa Confederațiilor cu Brazilia, devenind în 2017 cel mai scump jucător din istoria fotbalului, vărul său a bătut pasul pe loc. Mai mult, Rhau la un moment dar chiar a renunțat la fotbalul de performanță, dar acum soarta a făcut să evolueze din nou lângă vărul său, chiar dacă în divizii diferite.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
"V-ați fi așteptat la asta? Iată-l pe noul nostru jucător: Rhaudeman Santiago, cunoscut drept <Rhau", care este vărul lui Neymar și fost fotbalist profesionist la Santos. Bine ai venit, Rhau!", au scris cei de la FC Lyon, pe Twitter.

Neymar rămâne la PSG: salariu de 38 de milioane de euro/sezon

Tripleta ofensivă Messi - Suarez - Neymar a funcționat perfect în trecut și a contribuit semnificativ la câștigarea trofeului UEFA Champions League din 2015. Acum, oficialii de pe Camp Nou visează la reunirea celor 3 jucători pentru a reuși din nou performanțe europene uriașe, care în ultimele sezoane au lipsit de la Barca.
În ciuda dorinței imense venite din Spania, Neymar ar putea fi tentat să rămână la PSG. Sport.es susține că oficialii campioanei Franței sunt pregătiți să-i ofere prelungirea contractului, urmând ca superstarul brazilian să câștige un salariu astronomic: 38 milioane de euro pe sezon. El și așa a câștigat o sumă incredibilă de când a sosit în capitala Franței.
În aceste condiții, Neymar ar urma să rămână pe Parc des Princes până în 2025. Neymar formează un "cuplu" ofensiv minunat alături de Kylian Mbappe, jucător despre care se vorbește, la rândul său, că ar fi dorit de Real Madrid și Liverpool.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Liga
Transferul dorit de Xavi, blocat de PSG! De ce depinde mutarea lui Morata pe Camp Nou
09/01/2022 LA 15:48