Wjinaldum a câștigat totul cu Liverpool și a decis că vrea o nouă aventură. Mijlocașul olandez a părăsit Anfield în lacrimi, dar este liber de contract și asta îi oferă mai multe opțiuni. Barcelona părea destinația naturală, dar PSG vrea să le dea o nouă lovitură catalanilor.

PSG, ofertă de nerefuzat pentru Wijnaldum

Specialistul italian în mercato, Fabrizio Romano, probabil cel mai informat jurnalist din lume în materie de transferuri, a anunțat azi că jucătorul batav a acceptat oferta vicecampioanei Franței. PSG i-a pus pe masă mai mult decât dublu salariului oferit de Barcelona, astfel că Wijnaldum a luat ușor decizia finală.
Premier League
Jurgen Klopp, cucerit de un portar din Premier League: "Ar putea purta numărul 10!"
ACUM 16 ORE
Olandezul de 30 de ani își va pune semnătura pe un contract valabil până în 2024, iar mutarea va fi anunțată oficial în zilele următoare, înainte de startul Euro. Barcelona a ieșit deja din cursă, neputând să egaleze sau să se apropie măcar de oferta lui PSG.
Plecarea lui Wijnaldum lasă o gaură mare în lotul lui Klopp, iar neamțul trebuie să se miște repede pentru a rezolva un transfer.
Conform belgienilor de la nieuwsblad.be, prima opțiune a lui Liverpool în această direcție este Youri Tielemans (24 de ani), jucătorul celor de la Leicester. Belgianul a impresionat în acest sezon la echipa lui Brendan Rodgers, iar ratarea calificării în Champions League l-ar putea determina să-și dorească să facă un pas în față, la un club mai mare.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52
Premier League
Solskajer s-a plâns de arbitraj și l-a acuzat direct pe Klopp: "De atunci am văzut o mare diferență"
24/09/2021 LA 13:42