Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Wijnaldum s-a înțeles cu PSG pentru un salariu de două ori mai mare decât îi oferea Barcelona

Cristian Mihală

Publicat 06/06/2021 la 19:11 GMT+3

Georginio Wijnaldum va semna cu PSG, deși își dăduse inițial acordul de principiu pentru a merge la Barcelona.

Georginio Wijnaldum

Credit imagine: Getty Images

Wjinaldum a câștigat totul cu Liverpool și a decis că vrea o nouă aventură. Mijlocașul olandez a părăsit Anfield în lacrimi, dar este liber de contract și asta îi oferă mai multe opțiuni. Barcelona părea destinația naturală, dar PSG vrea să le dea o nouă lovitură catalanilor.

PSG, ofertă de nerefuzat pentru Wijnaldum

Specialistul italian în mercato, Fabrizio Romano, probabil cel mai informat jurnalist din lume în materie de transferuri, a anunțat azi că jucătorul batav a acceptat oferta vicecampioanei Franței. PSG i-a pus pe masă mai mult decât dublu salariului oferit de Barcelona, astfel că Wijnaldum a luat ușor decizia finală.
Olandezul de 30 de ani își va pune semnătura pe un contract valabil până în 2024, iar mutarea va fi anunțată oficial în zilele următoare, înainte de startul Euro. Barcelona a ieșit deja din cursă, neputând să egaleze sau să se apropie măcar de oferta lui PSG.
Plecarea lui Wijnaldum lasă o gaură mare în lotul lui Klopp, iar neamțul trebuie să se miște repede pentru a rezolva un transfer.
Conform belgienilor de la nieuwsblad.be, prima opțiune a lui Liverpool în această direcție este Youri Tielemans (24 de ani), jucătorul celor de la Leicester. Belgianul a impresionat în acest sezon la echipa lui Brendan Rodgers, iar ratarea calificării în Champions League l-ar putea determina să-și dorească să facă un pas în față, la un club mai mare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo