Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fotbalistul care nu mai voia să audă de Barcelona a semnat cu o altă echipă! Unde s-a transferat

Bianca Dumitru

Publicat 27/06/2021 la 19:28 GMT+3

Barcelona s-a despărțit definitiv de fundașul Jean-Clair Todibo, care nu își mai dorea să revină pe Camp Nou după împrumuturile la Schalke, Benfica și Nice. Francezii l-au transferat, oferindu-i un contract valabil până în 2025.

Jean-Clair Todibo, jucătorul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Fundașul Jean-Clair Todibo a făcut foarte clar, încă de la începutul acestui an, faptul că nu își dorește să revină la Barcelona, echipă care îl împrumutase în februarie la Nice, imediat după încheierea împrumutului său la Benfica.
Dorința francezului în vârstă de 21 de ani s-a împlinit. Potrivit L'Equipe, oficialii lui Nice au luat decizia de a-l transfera definitiv în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro, oferindu-i un contract valabil până în 2025.

"Asta e ambiția mea!"

Într-un interviu acordat în luna martie, fundașul, care a adunat doar 5 apariții în tricoul Barcelonei, declara că se simte extrem de motivat să dea totul pentru a-i convinge pe șefii lui Nice să-l transfere, arătându-și dezamăgirea față de modul în care catalanii s-au purtat cu el.
"Nu știu dacă s-a rezolvat transferul la Nice, dar este o ambiție a mea. Așa că eu sper cu tărie că se va întâmpla. Prestațiile mele individuale vor determina dacă voi rămâne aici sau nu. Nimic nu este făcut. Fără să te mint, chiar nu mă interesează ce se întâmplă la Barcelona. Din când în când mă mai uit atunci când evoluează colegii mei Ousmane Dembele, Clement Lenglet sau Samuel Umtiti. Mă uit doar pentru că ei îmi sunt prieteni.
Dar în afară de asta, nu urmăresc neapărat. Mă concentrez la Nice, ceea ce este cel mai important pentru mine. Cu ce mă ajută să visez la defensiva Barcelonei când eu joc în weekend cu Rennes sau Nimes?Cel mai important este să mă concentrez pe meciurile acestea. Sunt meciuri care vor aduce puncte pentru Nice. Acum eu sunt jucătorul lui Nice, nu al Barcelonei", spunea atunci Todibo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo