Fundașul Jean-Clair Todibo a făcut foarte clar, încă de la începutul acestui an, faptul că nu își dorește să revină la Barcelona, echipă care îl împrumutase în februarie la Nice, imediat după încheierea împrumutului său la Benfica.
Dorința francezului în vârstă de 21 de ani s-a împlinit. Potrivit L'Equipe, oficialii lui Nice au luat decizia de a-l transfera definitiv în schimbul sumei de 8,5 milioane de euro, oferindu-i un contract valabil până în 2025.
Fotbal
Christophe Galtier, cel mai "francez" antrenor de top
27/10/2021 LA 12:03

"Asta e ambiția mea!"

Într-un interviu acordat în luna martie, fundașul, care a adunat doar 5 apariții în tricoul Barcelonei, declara că se simte extrem de motivat să dea totul pentru a-i convinge pe șefii lui Nice să-l transfere, arătându-și dezamăgirea față de modul în care catalanii s-au purtat cu el.
"Nu știu dacă s-a rezolvat transferul la Nice, dar este o ambiție a mea. Așa că eu sper cu tărie că se va întâmpla. Prestațiile mele individuale vor determina dacă voi rămâne aici sau nu. Nimic nu este făcut. Fără să te mint, chiar nu mă interesează ce se întâmplă la Barcelona. Din când în când mă mai uit atunci când evoluează colegii mei Ousmane Dembele, Clement Lenglet sau Samuel Umtiti. Mă uit doar pentru că ei îmi sunt prieteni.
Dar în afară de asta, nu urmăresc neapărat. Mă concentrez la Nice, ceea ce este cel mai important pentru mine. Cu ce mă ajută să visez la defensiva Barcelonei când eu joc în weekend cu Rennes sau Nimes?Cel mai important este să mă concentrez pe meciurile acestea. Sunt meciuri care vor aduce puncte pentru Nice. Acum eu sunt jucătorul lui Nice, nu al Barcelonei", spunea atunci Todibo.
Liga
Viitorul Barcelonei depinde de 5 factori cheie. În ce se transformă clubul catalan?
02/09/2021 LA 11:32
Ligue 1
Nice și Olympique Marseille și-au aflat primele sancțiuni după incidentul din Ligue 1
26/08/2021 LA 05:38