Todibo se simte excelent la Nice, echipa care l-a transferat sub formă de împrumut de la Barcelona, în luna februarie. Fundașul francez a primit puține minute pe Camp Nou și a fost trimis de catalani mai întâi la Schalke, apoi la Benfica, înainte să ajungă în Ligue 1, sub comanda antrenorului român Adrian Ursea.
Odată ajuns la Nice, Todibo și-a recăpătat încrederea. Tânărul fundaș a adunat deja 6 meciuri la trupa franceză, dintre care 5 ca titular.
Împrumutul lui Todibo la Nice expiră la finalul sezonului, iar Barcelona i-a stabilit o clauză de cumpărare definitivă de 8,5 milioane de euro, care poate ajunge la 15 milioane, cu bonusuri. De asemenea, catalanii solicită și un procent de 15% dintr-un viitor transfer al francezului.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
https://i.eurosport.com/2019/03/06/2537955.jpg

Todibo nu vrea să mai revină la Barcelona: "Obiectivul meu este să rămân la Nice!"

Întrebat despre viitorul său, Todibo a răspuns extrem de sincer, spunând că nu-l mai interesează ce se întâmplă la Barcelona. Francezul a dezvăluit că își dorește să continue la Nice și după expirarea împrumutului:
"Nu știu dacă s-a decis ceva pentru sezonul următor. Am o ambiție și un obiectiv: să rămân la Nice. Prestațiile mele vor vorbi de la sine. Ca să fiu sincer, nu mă mai interesează ce se întâmplă la Barcelona. Urmăresc meciurile rar, când joacă prietenii mei Ousmane Dembele, Clement Lenglet și Samuel Umtiti.
Sunt concentrat pe Nice, acesta este cel mai important lucru pentru mine. Astăzi sunt jucătorul lui Nice, nu al Barcelonei. Ce rost are să visez la defensiva Barcelonei când eu joc împotriva lui Rennes sau Nimes?", a spus Todibo, citat de Mundo Deportivo.
https://i.eurosport.com/2021/03/02/3004614.jpg
Todibo a fost cumpărat de Barcelona de la Toulouse, în 2019, pentru 1 milion de euro. Per total, fundașul francez a bifat numai 5 apariții pentru formația catalană, adunând 325 de minute.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59