Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi, laude pentru unul dintre colegii de la PSG! "Este un fenomen!" Cine l-a impresionat

Bianca Dumitru

Actualizat 11/08/2021 la 13:46 GMT+3

Lionel Messi a făcut astăzi primele declarații ca jucător al lui PSG. Într-o conferință de presă susținută pe Parc des Princes, argentinianul a vorbit, printre altele, despre jucătorul care l-a impresionat.

Lionel Messi (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a fost prezentat oficial ca noul jucător al celor de la PSG. Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute pe Parc des Princes, argentinianul a făcut primele declarații de la sosirea în Paris.
Fotbalistul a vorbit despre obiectivele sale, despre ceea ce l-a determinat să aleagă să se transfere în Franța și despre evenimentele prin care a trecut în ultimele zile, de la despărțirea de Barcelona și până la momentul semnării contractului cu PSG.
Messi a lăudat lotul parizienilor, spunând că este fericit că va evolua în compania unora dintre cei mai buni jucători din lume. În plus, în finalul conferinței, argentinianul a declarat că este impresionat de Marco Verratti, pe care îl consideră "un fenomen".
"Verratti a dovedit că este unul dintre cei mai buni. La Barcelona a fost apreciat pentru mulți ani. A trebuit să fie invers, să vin eu aici ca să joc cu el. Este un fenomen. Am apucat să-l cunosc și este un băiat spectaculos. PSG are un lot grozav și sper că pot să contribui la țelul comun, să ne îndeplinim obiectivele", a spus noul număr 30 al celor de la PSG.
Norwich City - Liverpool va fi sâmbătă de ora 19.30 la Eurosport 1

"Am multă poftă de fotbal!"

Lionel Messi a vorbit, la conferința de presă, și despre câțiva dintre jucătorii lui PSG cu care se înțelege bine și a căror prezență în echipă a contat în transferul său la Paris.
"PSG e o echipă foarte bună, sunt nerăbdător să încep să mă antrenez alături de colegii mei. Va fi incredibil să trăiesc asta în fiecare zi. Vin după o vacanță, trebuie să încep să mă antrenez și apoi o să văd când pot să intru pe teren, când va decide staff-ul tehnic că e momentul să intru pe teren. Am foarte multă poftă de fotbal.
Am prieteni în vestiar, când vezi ce jucători sunt în lot te poți gândi că îți vei împlini obiectivele. Sper ca împreună să fim mai puternici decât niciodată și să câștigăm toate meciurile. A contat și vestiarul când am luat decizia de a veni aici. Neymar, Di Maria, Paredes sunt jucători pe care îi cunosc foarte bine", a adăugat Messi.
Toate declarațiile făcute de Lionel Messi la conferința de presă de pe Parc des Princes sunt aici.
Program Premier League, etapa 1, 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo