După victoria lui Lille din deplasarea cu la Lens, PSG era obligată să câștige la Rennes pentru a rămâne în coasta formației lui Christophe Galtier.
Parizienii au acuzat șocul eliminării din Champions League și nu au făcut o primă repriză foarte reușită, dar au intrat totuși în avantaj la vestiare după ce Neymar a transformat un penalty în minutul 45+5.

Rennes - PSG 1-1 | Lille e aproape campioană în Ligue 1

Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 18 ORE
Gazdele au reușit însă egalarea în minutul 70, printr-o reușită superbă a lui Guirassy. Echipa lui Pochettino a încercat pe final să încrie golul izbăvitor, dar nu și-a mai creat nicio mare ocazie și putea chiar pierde partida, dacă Navas nu ar fi avut o intervenție salvatoare la șutul lui Flavien Tait din minutul 90+1.
S-a terminat 1-1, iar PSG are nevoie de o minune pentru a deveni din nou campioană în Ligue 1. Au mai rămas doar 2 etape din acest sezon, iar programul nu le dă mari speranțe parizienilor, care mai au de jucat acasă cu Reims și în deplasare cu Brest.
Chiar dacă ar câștiga aceste partide, Neymar & Co au nevoie ca Lille să pierdă puncte din confruntările cu St. Etienne (acasă) sau Angers (deplasare). Ambele echipe sunt deja salvate de la retrogradare, astfel că Lille nu ar trebui să aibă mari probleme în a obține cele 4 puncte de care are nevoie pentru a termina pe primul loc, oferind practic una dintre cele mai mari surprize din acest an.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
ACUM 21 ORE
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
IERI LA 15:06