După victoria lui Lille din deplasarea cu la Lens, PSG era obligată să câștige la Rennes pentru a rămâne în coasta formației lui Christophe Galtier.
Parizienii au acuzat șocul eliminării din Champions League și nu au făcut o primă repriză foarte reușită, dar au intrat totuși în avantaj la vestiare după ce Neymar a transformat un penalty în minutul 45+5.

Rennes - PSG 1-1 | Lille e aproape campioană în Ligue 1

Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 9 ORE
Gazdele au reușit însă egalarea în minutul 70, printr-o reușită superbă a lui Guirassy. Echipa lui Pochettino a încercat pe final să încrie golul izbăvitor, dar nu și-a mai creat nicio mare ocazie și putea chiar pierde partida, dacă Navas nu ar fi avut o intervenție salvatoare la șutul lui Flavien Tait din minutul 90+1.
S-a terminat 1-1, iar PSG are nevoie de o minune pentru a deveni din nou campioană în Ligue 1. Au mai rămas doar 2 etape din acest sezon, iar programul nu le dă mari speranțe parizienilor, care mai au de jucat acasă cu Reims și în deplasare cu Brest.
Chiar dacă ar câștiga aceste partide, Neymar & Co au nevoie ca Lille să pierdă puncte din confruntările cu St. Etienne (acasă) sau Angers (deplasare). Ambele echipe sunt deja salvate de la retrogradare, astfel că Lille nu ar trebui să aibă mari probleme în a obține cele 4 puncte de care are nevoie pentru a termina pe primul loc, oferind practic una dintre cele mai mari surprize din acest an.
Premier League
Newcastle vrea să mai dea o lovitură! Cine e starul de la PSG pe care au pus ochii
ACUM 17 ORE
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
IERI LA 09:03