Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Seară românească în Ligue 1. Daniliuc a adus victoria echipei antrenate de Ursea, Nice

Ion Alexandru

Actualizat 27/02/2021 la 09:24 GMT+2

Flavius Daniliuc a marcat primul gol în Ligue 1! Puștiul de 19 ani născut la Viena din părinți români a înscris într-o deplasare foarte complicată a echipei sale. Nice s-a impus cu 2-1 la Rennes și a ieșit din zona fierbinte a clasamentului.

Flavius Daniliuc, Nice

Credit imagine: Twitter

Flavius Daniliuc a fost adus de Nice în 2020 de la Bayern și a jucat pentru prima dată titular după 6 meciuri. Fundașul de 19 ani l-a făcut fericit pe Adrian Ursea cu primul gol în Franța. Antrenorul român de la Nice era sub presiune după o serie de 3 înfrângeri consecutive. Victoria cu 2-1 de la Rennes este o urcă pe Nice până pe locul 12, la doar 6 puncte de zona Europa League.

Flavius Daniliuc, austriacul cu sânge românesc

Flavius Daniliuc s-a născut la Viena. Părinții sâi sunt din Suceava și au emigrat în Austria cu mult timp ăniante ca el să se nască. Flavius are 19 ani și a început fotbalul la Rapid Viena. Fundașul central de 1.88m a fost 3 ani la juniorii lui Real Madrid și 5 ani la Bayern Munchen. În 2020, Nice l-a luat liber de contract, iar evoluțiile sale în Ligue 1 au fost din ce în ce mai bune.
Flavius are încă doi frați fotbaliști. Daniel și Manuel sunt gemeni. Primul este portar la echipa austriacă Reid, iar al doilea este fundaș central și îi caută echipă.
Daniliuc a jucat la toate naționale de juniori ale Austriei și este evaluat la 4 milioane de euro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo