Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

A refuzat o ofertă din MLS, dar ar putea pleca de la PSG pentru un salariu uriaș! Unde este dorit Sergio Ramos

Bianca Dumitru

Publicat 04/03/2022 la 06:45 GMT+2

Sergio Ramos s-a transferat în vara anului trecut la PSG, echipă pentru care a evoluat foarte puțin din cauza accidentărilor. Fundașul este, însă, curtat de mai multe echipe de fotbal, iar presa din Spania anunță că ar putea semna cu un club din Japonia pentru un salariu uriaș.

Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

Sergio Ramos a semnat în vara anului 2021 cu PSG, din postura de jucător liber de contract. Accidentările l-au ținut departe de teren, iar oficialii de pe Parc des Princes s-au săturat de problemele fizice constante cu care se confruntă fotbalistul de 35 de ani.
La rândul său, fundașul este și el supărat de cum merg lucrurile în Franța și, potrivit jurnaliștilor din Spania, Ramos crede că transferul în Ligue 1 nu a fost cea mai bună alegere.
Astfel, deși are contract cu francezii până în vara anului 2023, cei de la El Nacional au anunțat sunt șanse tot mai mari ca Sergio Ramos să plece de la PSG la finalul acestui sezon. Revenirea în Spania este exclusă, dar fotbalistul iberic nu duce lipsă de oferte.
Fostul căpitan al celor de la Real Madrid ar fi dorit de David Beckham la Inter Miami, unde ar putea fi coleg cu fostul său coechipier, Gonzalo Higuain. În plus, conform sursei citate, Ramos ar avea o ofertă și din Japonia, unde este foarte apreciat, mai ales după ce a început o colaborare cu brandul Mizuno.
Jurnaliștii din Spania au notat că echipa care și-a manifestat cel mai mare interes pentru Ramos este Vissel Kobe, la care mai sunt legitimați și Andres Iniesta și Sergi Samper. Ibericii consideră că fundașul ar fi tentat să facă pasul spre această destinație, mai ales că japonezii îl așteaptă cu un salariu uriaș.
Citește și:

Sergio Ramos, în pericol să-și încheie cariera

Sergio Ramos a jucat doar 5 meciuri de când a ajuns la PSG, fiind afectat de probleme medicale. Fundașul în vârstă de 35 de ani s-a accidentat din nou la finalul lunii ianuarie, în timpul unei sesiune de pregătire.
Fotbalistul a acuzat dureri musculare, fiind nevoit să plece mai devreme de la antrenament, și a ratat, printre altele, duelul cu Real Madrid din optimile Champions League.
Din cauza problemelor medicale cu care Sergio Ramos s-a confruntat în ultimul an, un fost medic al echipei naționale a Franței a declarat că accidentările le-ar putea obliga pe fotbalist să își încheie cariera.
Jean-Marcel Ferret a comentat starea fundașului, explicând că mușchiul gambei sale ar fi devenit foarte fragil, și a atras atenția asupra riscului ca Ramos să fie forțat să se retragă.
"Accidentările sunt foarte dificile pentru că nu poți anticipa niciodată cum va evolua recuperarea. Totul ține de configurația mușchiului gambei. Trebuie luat în considerare modul în care mușchiul a îmbătrânit, având în vedere loviturile pe care le-a primit Ramos în carieră, în timp ce a jucat la cel mai înalt nivel timp de 19 sezoane, și cât de mult i-au afectat gambele toate acestea", a declarat Ferret.
Anul trecut, Sergio Ramos spunea că se simte capabil să mai joace încă 4-5 ani, considerând că cel mai important lucru este acela de a fi puternic din punct de vedere mental.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo