Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alertă de gradul zero la PSG! Două super-staruri nu s-au antrenat și vor rata următorul meci

Nicu Savin

Publicat 28/10/2021 la 16:55 GMT+3

PSG are serioase probleme de lot înainte de meciul cu Lille, programat vineri seara, în cadrul etapei 12-a din Ligue 1. În afara accidentaților Ramos, Verratti și Paredes, Pochettino nu-i va avea la dispoziție nici pe Messi sau Mbappe, ambii având probleme medicale.

Neymar (L) Kylian Mbappe (C) Lionel Messi (R)

Credit imagine: Getty Images

PSG este lifer detașat în Ligue 1, având 7 puncte avans față de Lens, dar jocul parizienilor a scârțâit serios în ultimul timp. Misiunea lui Pochettino de a face echipa să joace la nivelul așteptat este serios îngreunată de problemele de lot, care s-a acutizat în ultimele zile.
Paredes este accidentat de mai mult timp, Sergio Ramos și-a amânat din nou debutul, iar Verratti a suferit și el o leziune care-l va ține departe de teren câteva săptămâni. În plus, Messi și Mbappe nu s-au antrenat astăzi cu echipa și vor lipsi cel mai probabil în meciul cu Lille, programat mâine seară.
Atacantul francez are o infecție la nivelul gâtului, nasului și al urechilor, iar starul argentinian are un disconfort muscular și a preferat să se antreneze separat, fiind șanse mici să fie folosit la partida contra campioanei din sezonul trecut.
"Messi are un mic disconfort muscular și și-a făcut un plan individual de antrenament, ca precauție.", a spus Pochettino la conferința de presă premergătoare meciului cu Lille, citat de Mundo Deportivo.
Pe lângă fotbaliștii accidentați, antrenorul lui PSG nu se va putea baza nici pe Achraf Hakimi, care este suspendat după ce a fost eliminat în derby-ul cu Marseille din etapa trecută.
Citește și:

PSG ar putea juca fără jumătate de echipă contra lui Leipzig

Dacă meciul cu Lille nu reprezintă un mare obstacol pentru PSG, echipa din nordul Franței fiind departe de forma de anul trecut (locul 10 după 11 etape), îngrijorările lui Pochettino se leagă de meciul cu Leipzig din Champions League, de la mijlocul săptămânii viitoare.
Parizienii sunt lideri în grupa A, având un punct peste Manchester City, dar au nevoie neapărată de victorie contra lui Leipzig pentru a avea în continuare prima șansă la a termina pe prima poziție, fapt care ar facilita, teoretic, un adversar mai accesibil în optimile de finală.
Leipzig suferă și ea enorm după plecarea lui Nagelsmann și a celor mai buni jucători, dar în turul de pe Parc de Princes a oferit o replică solidă, conducând la un moment dat cu 2-1. Messi a marcat de 2 ori și a adus victoria francezilor, cu larga contribuție a lui Mbappe, astfel că eventuala absență a celor doi super-fotbaliști la meciul retur ar reprezenta o reală problemă pentru PSG.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Programul transmisiunilor Eurosport în etapa a 10-a din Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo