Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino, în mare dificultate! Marco Verratti s-a accidentat serios și va lipsi o perioadă semnificativă

Nicu Savin

Publicat 26/10/2021 la 18:46 GMT+3

PSG nu traversează o perioadă tocmai strălucită, deși rezultatele din acest start de sezon au fost în general pozitive. Mauricio Pochettino trebuie să găsească urgent soluții pentru ca jocul parizienilor să fie la un alt nivel, dar antrenorul argentinian va avea o problemă serioasă în următoarele săptămâni, deoarece Marco Verratti s-a accidentat și va lipsi în câteva meciuri foarte importante.

Mauricio Pochettino

Credit imagine: Getty Images

PSG este lider atât în Ligue 1, cât și în grupa de Champions League din care face parte, dar jocul parizienilor a lăsat mai mereu de dorit. Ținând cont de lotul extrem de valoros, fanii și oficialii echipei nu se mulțumesc cu victorii la limită contra unor adversari net inferiori din orice punct de vedere, ci vor să vadă spectacol, lucru care a cam lipsit până acum.
Misiunea lui Pochettino de a face echipa să joace la perfecțiune va fi îngreunată în următoarea perioadă de lipsa unei piese de bază. Este vorba despre Marco Verratti, care a suferit o accindentare la șold în derby-ul cu Olimpique Marseille, în urma unui duel cu Mattéo Guendouzi. Italianul a ieșit înainte de pauză, în locul său intrând Idrissa Gueye, dar staff-ul medical al parizienilor spera că accidentarea nu este una gravă.
Din păcate pentru PSG, lovitura încasată de Verratti a fost una cât se poate de serioasă, iar conform L'Equipe, mijlocașul va absenta de pe teren aproximativ 4 săptămâni. Ca atare, el va pierde sigur meciul cu Leipzig din Champions League și este în pericol să rateze și duelul cu Manchester City, care probabil va decide câștigătoarea Grupei A. În Ligue 1, Verratti nu va putea fi folosit în duelurile cu Lille (pentru care oricum era suspendat), Bordeaux și Nantes.
Citește și:

Sergio Ramos își amână din nou debutul la PSG

Presa franceză anunța ieri că Sergio Ramos se va antrena începând de astăzi alături de echipă și ar putea debuta în tricoul lui PSG în meciul cu Lille programat vineri.
Din nefericire pentru iberic, acesta a resimțit din nou dureri la gambă și a fost nevoit să se pregătească din nou singur, momentul debutului fiind din nou o chestiune greu de anticipat.
Astfel, accidentarea care l-a ținut pe Ramos departe de teren încă din finalul stagiunii trecute pare să îi facă în continuare probleme și să le scoată fire albe șefilor de la PSG, care au crezut că au dat o adevărată lovitură prin semnarea fostului căpitan al lui Real Madrid.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo