Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

OM – PSG 0-0 | Le Classique s-a terminat nedecis! PSG a evoluat în 10 în repriza secundă

Romeo Ene

Actualizat 25/10/2021 la 00:00 GMT+3

Marseille și PSG s-au blocat reciproc în Le Classique, scor 0-0, după un meci în care oaspeții au evoluat în inferioriate numerică în ultimele 35 de minute, după eliminarea lui Hakimi.

Hakimi sent off Marseille PSG

Credit imagine: Getty Images

Ambele echipe au avut câte un gol anulat din cauza offside-urilor în prima repriză. Atmosfera creată de fanii lui OM a fost extraordinară, însă aceștia au provocat intervenția scutierilor în prima repriză, aruncând cu obiecte în Neymar și Messi atunci când executau loviturile de la colț.
OM nu a mai învins-o pe PSG pe teren propriu din 2011, iar datorită acestui punct, a urcat pe locul 4, cu 18 puncte. PSG rămâne lider detașat, cu 28 de puncte după primele 11 etape.

Remiză după un derby spectaculos

Meci cu orgolii și rivalități mari, OM și PSG au oferit un meci spectaculos, chiar dacă nu s-au înscris goluri.
Ambele echipe au înscris în prima repriză, însă golurile le-au fost anulate din cauza pozițiilor neregulamentare. Achraf Hakimi a fost eliminat în minutul 57 după consultarea VAR.
Într-o atmosferă incendiară creată de fanii lui OM, care au aprins torțe în fața stadionului, gazdele au început mai bine meciul și au avut primele ocazii. În minutul 4, Payet a centrat foarte bine, dar Milik a reluat cu capul pe lângă poartă.
10 minute mai târziu, PSG reușea să înscrie grație unui autogol marcat de Peres, dar acesta a fost anulat din cauza unei poziții de offside.
Dacă lui PSG i-a fost anulat un gol, a venit rândul lui OM să fie privată de o reușită. Milik îl invisese pe Navas, dar acesta se afla într-o poziție de offside.
Într-o echipă stelară în care evoluează jucători precum Messi, Neymar și Mbappe, PSG și-a creat primele oportunități la jumătatea primei reprize, cu ajutorul combinațiilor dintre cei 3 jucători de clasă mondială.
Hakimi a fost eliminat direct în minutul 57, iar OM beneficia de un avantaj nesperat. Gazdele au început să pună presiune și au avut mai multe ocazii de a marca, dar partida s-a terminat nedecis, scor 0-0.
Marseille a urcat pe 4, cu 18 puncte, iar PSG a rămas pe primul loc, cu 28 de puncte după 11 etape.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo