Ambele echipe au avut câte un gol anulat din cauza offside-urilor în prima repriză. Atmosfera creată de fanii lui OM a fost extraordinară, însă aceștia au provocat intervenția scutierilor în prima repriză, aruncând cu obiecte în Neymar și Messi atunci când executau loviturile de la colț.
OM nu a mai învins-o pe PSG pe teren propriu din 2011, iar datorită acestui punct, a urcat pe locul 4, cu 18 puncte. PSG rămâne lider detașat, cu 28 de puncte după primele 11 etape.
Ligue 1
Dimitri Payet intră în istoria Ligue 1. A reușit ceea ce nimeni nu a putut în 92 de ani
08/10/2022 LA 20:41

Remiză după un derby spectaculos

Meci cu orgolii și rivalități mari, OM și PSG au oferit un meci spectaculos, chiar dacă nu s-au înscris goluri.
Ambele echipe au înscris în prima repriză, însă golurile le-au fost anulate din cauza pozițiilor neregulamentare. Achraf Hakimi a fost eliminat în minutul 57 după consultarea VAR.
Într-o atmosferă incendiară creată de fanii lui OM, care au aprins torțe în fața stadionului, gazdele au început mai bine meciul și au avut primele ocazii. În minutul 4, Payet a centrat foarte bine, dar Milik a reluat cu capul pe lângă poartă.
10 minute mai târziu, PSG reușea să înscrie grație unui autogol marcat de Peres, dar acesta a fost anulat din cauza unei poziții de offside.
Dacă lui PSG i-a fost anulat un gol, a venit rândul lui OM să fie privată de o reușită. Milik îl invisese pe Navas, dar acesta se afla într-o poziție de offside.
Într-o echipă stelară în care evoluează jucători precum Messi, Neymar și Mbappe, PSG și-a creat primele oportunități la jumătatea primei reprize, cu ajutorul combinațiilor dintre cei 3 jucători de clasă mondială.
Hakimi a fost eliminat direct în minutul 57, iar OM beneficia de un avantaj nesperat. Gazdele au început să pună presiune și au avut mai multe ocazii de a marca, dar partida s-a terminat nedecis, scor 0-0.
Marseille a urcat pe 4, cu 18 puncte, iar PSG a rămas pe primul loc, cu 28 de puncte după 11 etape.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, sub lupa experților Eurosport Franța în 4 pași
22/08/2022 LA 17:45
Ligue 1
Rareș Ilie a vorbit despre adaptarea sa în Franța. Cum a caracterizat românul mediul de la Nice
05/08/2022 LA 18:55