Este primul meci de acest gen pentru Messi în Franța, iar argentinianul nu a fost bine primit de suporterii lui OM.
Formația din sudul Franței antrenată de Sampaoli are un meci în minus față de celalte formații cu care se află în luptă pentru locul 2
De partea cealaltă, PSG este lider autoritar în campionat. În 10 partide disputate de formația din capitala Franței în campionat, parizienii au reușit să se impună de 9 ori, singura înfrângere fiind suferită la începutul acestei luni pe terenul lui Rennes.
Ligue 1
Messi, distrus de un fost câștigător al Balonului de Aur:"Dacă va câștiga, trofeul se va devaloriza"
ACUM 13 ORE

Messi și Neymar au avut nevoie de intervenția scutierilor

Spiritele au degenerat ca în orice derby de o asemenea intensitate, iar în minutul 27, pe când Neymar se pregătea să execute o lovitură de la colț, fanii lui OM nu s-au putut abține și au început să arunce cu diverse obiecte în direcția jucătorului brazilian.
Partida a fost întreruptă două minute din cauza acestor incidente și nu s-a putut relua decât cu ajutorul scutierilor, care au venit să-l protejeze pe Neymar. Deși s-a crezut că lucrurile se vor calma, același lucru l-a pățit și Lionel Messi 10 minute mai târziu, atunci când a fost, de asemenea, nevoie, de intervenția scutierilor.
Stadionul este plin la acest meci, iar suporterii lui Marseille fac o atmosferă senzațională.
Dacă această rivalitate a fost pornită la nivelul conducerilor celor 2 echipe ce luptau aprig pentru titlu în Franța, fanii celor 2 echipe au continuat această rivalitate. Ura reciprocă a faniilor acestor 2 echipe a mers atât de departe, încât în ziua finalei din Champions League de anul trecut dintre Bayern și PSG, nimeni nu a avut voie să poarte în Marsilia însemne ale clubului rival și totodată au fost interzise folosirea materialelor pirotehnice în aceea zi în cazul unei victorii a francezilor în finală.
Înaintea partidei, PSG se afla pe primul loc, cu 27 de puncte, în timp ce OM era pe 5, cu 17 puncte după primele 9 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Neymar a aflat cât va lipsi de pe teren, după accidentarea suferită în meciul cu St. Etienne
ACUM 14 ORE
Ligue 1
Fanii Realului vor fi furioși! Sergio Ramos îl susține pe Messi în cursa pentru Balonul de Aur 2021
IERI LA 21:20