Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antrenorul care le-a refuzat pe Real Madrid și Inter i-a spus "NU" și lui PSG ! Oferta era uriașă

Nicu Savin

Actualizat 15/06/2022 la 18:19 GMT+3

PSG vrea să-l demită pe Mauricio Pochettino, iar șefii campioanei Franței au făcut marcaj strâns mai multor antrenori de renume în ultima perioadă. Deși clubul parizian este unul dintre cele mai valoroase din lume, nu toți managerii își doresc să antreneze acolo. Conform presei din Italia, Max Allegri a refuzat recent o ofertă, preferând să continue la Juventus.

Nasser Al-Khelaifi and Florentino Pérez

Credit imagine: Getty Images

PSG va intra curând într-o nouă eră privind banca tehnică. Presa din Franța a anunțat că Mauricio Pochettino a fost deja înștiințat că va fi demis, chiar dacă asta presupune compensații financiare consistente din partea clubului pentru antrenor și staff-ul său.
Oficialii de pe Parc de Princes vor un atrenor cu nume în locul lui Pochettino, dar acest obiectiv nu este simplu de atins. Zidane ar fi varianta numărul unu, însă acesta ezită să dea curs ofertei și odată cu trecerea timpului devine tot mai clar că nu va ajunge pe banca PSG-ului, urmând probabil să devină selecționerul Franței după Mondialul din Qatar.
În aceste condiții, Christophe Galtier are cele mai mari șanse să-l urmeze pe Pochettino la Paris, dar actualul antrenor de la Nice nu a fost prima opțiune, după Zidane. Presa din Italia scrie că Max Allegri a fost dorit insistent de noua conducere a celor de la PSG.
Citește și:

Max Allegri a refuzat-o pe PSG

Conform Gazzetta dello Sport, Allegri s-a întâlnit de curând, la Monte Carlo, cu Luis Campos, noul om cu putere de decizie în cadrul clubului parizian. Italianul a avut pe masă oferta de a o prelua pe PSG, dar a refuzat, preferând să continue munca începută anul trecut la Juventus. Sursa citată notează că PSG i-a propus un contract pe 3 ani, cu un salariul stagional de 12 milioane de €, insuficient pentru a-l convinge.
PSG nu este primul mare club refuzat de Allegri. În vara trecută, acesta a spus pas ofertelor venite de la Real Madrid sau Inter. Atunci, Allegri era liber de contract și în cele din urmă a ales să revină la Juventus, club pe care îl părăsise în 2019. Mulți au considerat că Allegri a ratat o mare șansă refuzând să meargă la Real Madrid, dar acesta a demonstrat că îi place să creeze echipe, nu să mergă la unele deja formate și pline de vedete, cu care să aibă obiective imediate.
Evident, dacă ar fi acceptat oferta de la PSG, Allegri ar fi avut ca scop principal câștigarea Champions League. Ratarea acestui obiectiv l-ar fi putut pune într-o situație asemănătoare cu cea în care se află Pochettino acum și probabil de aceea a preferat să continue în Serie A, unde are șanse reale să o readucă pe Juventus în top.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo