Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Astea îi sunt singurele momente de fericire!" Motivele pentru care Messi nu s-a acomodat la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 03/02/2022 la 15:33 GMT+2

Lionel Messi pare că încă nu s-a acomodat în Franța. Jurnaliștii spanioli au analizat cele 3 motive pentru care argentinianul nu dă la PSG același randament pe care îl dădea la Barcelona.

Lionel Messi musste mit PSG eine bitere Pleite hinnehmen

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar nu a reușit să se acomodeze în Franța.
Jurnaliștii din Spania au analizat la începutul lunii februarie motivele pentru care fostul decar al Barcelonei nu a reușit până acum să dea același randament în tricoul celor de la PSG, cum făcea pe Camp Nou.
Potrivit celor de la El Confidencial, Messi nu-și găsește locul în Franța și este fericit doar când merge în Spania sau Argentina, simțindu-le lipsa prietenilor și nefiind fericit cu vremea din Paris și cu limba franceză.
"Singurele momente de fericire pe care Messi le trăiește sunt atunci când se întoarce în țara lui natală sau când merge în vizită la Barcelona. La PSG nu este capabil să formeze o legătură cu noii coechipieri. A trecut destul timp și ar fi trebuit să vedem un fotbalist care este dornic și plin de viață.
Clubul i-a pus la dispoziție tot felul de servicii pentru a-i facilita acomodarea. Un șofer îl duce la antrenamente, altul îi transportă familia, iar un profesor privat de franceză le predă limba lui, soției și copiilor.
Prima dată, familia a locuit într-un hotel de lux și apoi s-a mutat într-o zonă metropolitană, pentru a sta într-o casă de 300 de metri pătrați și a fi aproape de conaționalii Angel Di Maria și Leandro Paredes.
Noua casă a lui Messi nu are nici terenul de fotbal, nici piscina și nici grădina vilei din Bellamar, unde trăia în trecut. Limba, vremea și prietenii sunt lucrurile cărora Leo Messi le duce lipsa", se arată pe site-ul El Confidencial.
Citește și:

MESSI SE POATE ÎNTOARCE DIN VARĂ LA BARCELONA

Messi nu s-a acomodat la PSG, iar venirea lui Xavi la formaţia catalană ar putea fi un argument solid pentru ca sud-americanul să îşi dorească revenirea. Cel puțin asta consideră Lobo Carrasco.
În contextul în care Laporta a tot încercat să găsească soluții în atac în ultima perioadă, o "descălecare" a lui Messi ar rezolva toate problemele, în opinia fostului mare mijlocaș ofensiv al Barcelonei și al naționalei Spaniei.
"Cred că Messi ar putea să își forțeze plecarea de la PSG în iunie. Cheia va fi Champions League, cred că dacă nu o va câștiga, va putea să pună problema așa", a spus Lobo Carrasco pentru El Chiringuito.
Messi a admis deja că vrea să se întoarcă în Catalunya, dar nu și-a pus problema că va reveni pentru a-și ajuta formația de suflet din teren.
"Dacă m-aș întoarce la Barcelona? Da! Întotdeauna am spus că mi-ar plăcea să pot ajuta clubul așa cum pot. Mi-ar plăcea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau dacă va fi o altă poziție. Dacă există o posibilitate, aș dori să contribui din nou din punct de vedere administrativ la clubul pe care îl iubesc. Vreau ca acest club să fie în continuare printre cele mai bune din lume", a spus Messi anul trecut pentru Sport.es.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo