Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O legendă a Barcelonei crede că Messi se poate întoarce din vară la echipă. Anunţul făcut

Cristian Mihală

Publicat 06/01/2022 la 10:51 GMT+2

Lobo Carrasco, legendarul fotbalist al Barcelonei, crede că Messi ar putea reveni pe Camp Nou în vară. Xavi îl vrea, iar argentinianul pare că îşi doreşte la rândul lui să se întoarcă.

Messi desconsolado en rueda de prensa tras su salida del Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Messi nu s-a acomodat la PSG, iar venirea lui Xavi la formaţia catalană ar putea fi un argument solid pentru ca sud-americanul să îşi dorească revenirea. Cel puţin asta consideră Lobo Carrasco, fostul mare mijlocaş ofensiv al Barcelonei şi al naţionalei Spaniei.
În contextul în care Laporta a tot încercat să găsească soluţii în atac în ultima perioadă, iar variantele au căzut rând pe rând, o "descălecare" a lui Messi ar rezolva toate problemele.
"Cred că Messi ar putea să îşi forţeze plecarea de la PSG în iunie. Cheia va fi Champions League, cred că dacă nu o va câştiga, va putea să pună problema aşa", a sous Lobo Carrasco pentru El Chiringuito.
Messi a admis deja că vrea să se întoarcă în Catalunya, dar nu şi-a pus problema că va reveni pentru a-şi ajuta formaţia de suflet din teren.
"Dacă m-aş întoarce la Barcelona? Da! Întotdeauna am spus că mi-ar plăcea să pot ajuta clubul aşa cum pot. Mi-ar plăcea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau dacă va fi o altă poziţie. Dacă există o posibilitate, aș dori să contribui din nou din punct de vedere administrativ la clubul pe care îl iubesc. Vreau ca acest club să fie în continuare printre cele mai bune din lume", a spus Messi, de curând, pentru sport.es.
CITEŞTE ŞI:

Messi nu s-a acomodat în Franţa

Lionel Messi şi familia lui nu se simt foarte bine la Paris, dar probabil e nevoie de ceva timp, după aproape 20 de ani petrecuţi în Catalunya.
Deși joacă într-un campionat mai slab decât La Liga, sud-americanul a marcat o singură dată în campionat, în 5 luni. Rundă de rundă, în ultima perioadă, L'Equipe l-a desemnat pe Leo cel mai slab de pe teren, dar evoluțiile atât de neconvingătoare nu sunt legate doar de o eclipsă de formă sau de faptul că Pochettino nu îl folosește unde și cum trebuie.
Conform lui Luis Suarez, temperaturile mult mai scăzute din Hexagon îi dau mari bătăi de cap lui Messi. Obișnuit cu clima blândă din Catalunya, Messi are mari probleme cu frigul.
"Continuăm să vorbim în fiecare zi. Leo suferă mult din cauza climei pe care a găsit-o în Franța. Mi-a spus că, atunci câne evoluează în frig, parcă nu se poate coordona. Se teme că va trebui să joace pe zăpadă. Mereu îmi zice de grigul de acolo. Trebuie să te obișnuiești cu frigul de acolo, desigur, are nevoie de o perioadă de acomodare", a spus Suarez pentru TNT Sports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo