În negocierile pe care le-a avut cu Bartomeu anul trecut privind prelungirea contractului cu Barcelona, lui Messi i se garanta după retragere o poziţie de ambasador al clubului.
În cele din urmă, fostul preşedinte a demisionat, iar noul venit, Juan Laporta, a trebuit să gestioneze situaţia dezastruoasă din punct de vedere financar de la club. S-a ajuns astfel în imposibilitatea ca Messi să continue, acesta transferându-se ulterior la PSG.
CITEŞTE ŞI:
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
06/12/2022 LA 16:39
MORUȚAN A DECLANȘAT SCANDALUL ÎN TURCIA PRIN ULTIMUL GOL MARCAT PENTRU GALATASARAY

Messi visează să ocupe o funcţie administrativă la Barcelona

Argentinianul a oferit un amplu interviu pentru sport.es, care o să apară zilele viitoare, în care a vorbit despre Laporta, despre ce a dus la imposibilitatea să continue pe Camp Nou, dar şi despre viaţa la Paris şi cum se acomodează la noua echipă. Ca un teaser la acest interviu, sursa citată a publicat în această dimineaţă o scurtă parte din discuţia avută de jurnalişti cu Leo. Întrebat dacă se vede în viitor din nou la Barcelona, sud-americanul nu a stat pe gânduri: i-ar plăcea după retragere să revină pe Camp Nou şi să ajute clubul din punct de vedere administrativ.
"Dacă m-aş întoarce la Barcelona? Da! Întotdeauna am spus că mi-ar plăcea să pot ajuta clubul aşa cum pot. Mi-ar plăcea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau dacă va fi o altă poziţie. Dacă există o posibilitate, aș dori să contribui din nou din punct de vedere administrativ la clubul pe care îl iubesc. Vreau ca acest club să fie în continuare printre cele mai bune din lume", a spus Messi pentru sport.es.
Messi a fost schimbat în ultima partidă a lui PSG din campionat la pauză, dar Pochettino a declarat ulterior că a fost doar o măsură de precauţie, pentru a fi sigur că al său compatriot e apt pentru meciul de Champions League, de miercuri. PSG se deplasează în Germania, pentru duelul cu Leipzig, iar o victorie e obligatorie în lupta de la distanţă cu City, pentru şefia grupei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
05/12/2022 LA 15:58