Messi a reușit un meci memorabil în tricoul Argentinei în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fostul fotbalist al Barcelonei a învins de unul singur Bolivia, reușind o triplă de senzație. Prin golurile marcate vineri dimineață, argentinianul a devenit cel mai bun marcator sud-american din istorie, la echipa națională, depășind cele 77 de goluri înscrise de Pele pentru Brazilia.
În plus, partida a fost cu atât mai specială și emoționantă pentru Messi cu cât, dincolo de performanța fabuloasă din teren, Lionel a primit trofeul Copei America, cucerit în iulie, prezentându-l fanilor. Atacantul a fost copleșit de emoții și nu și-a putut stăpâni lacrimile.
După performanța reușită de Messi în meciul cu Bolivia, Barcelona l-a felicitat pe argentinianul care a evoluat 21 de ani pe Camp Nou. Deși s-au despărțit de el în această vară, catalanii nu l-au uitat pe Messi, căruia i-au dedicat o postare pe rețelele de socializare, arătându-se mândri de reușitele sale.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 6 ORE
"Cel mai bun marcator pentru o țară sud-americană. Strălucitor, Leo!" a fost mesajul clubului blaugrana, după ce argentinianul l-a depășit pe Pele în topul celor mai buni marcatori sud-americani.

Messi va rata meciul cu Clermont din Ligue 1

După ce a adus victoria Argentinei în meciul cu Bolivia, Lionel Messi va rata duelul lui PSG cu Clermont. Antrenorul francezilor a declarat că argentinianul nu va face parte din lot pentru că între cele două partide sunt mai puțin de 48 de ore. În aceeași situație se află și Paredes, Di Maria și Neymar.
"Messi, Di Maria, Paredes și Neymar nu vor face parte din lot, având în vedere că au jucat vineri dimineață. Sergio Ramos este și el indisponibil. Nu va fi în lot nici pentru meciul din Champions League, de miercuri, dar nu sunt îngrijorat. El își continuă procesul de recuperare și sperăm să îl avem cât mai curând posibil alături de noi", a declarat Mauricio Pochettino, potrivit L'Equipe.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 7 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 8 ORE