Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Cu doar câteva luni înainte de startul următoarei perioade de mercato, jurnaliștii din Spania au vorbit despre una dintre condițiile pe care Mbappe le va pune înainte de a bate palma cu vreun club. Este vorba despre permisiunea de a participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, francezul rămânând cu un gust amar după ce șefii de la PSG nu i-au permis să meargă în această vară în Japonia.
"Tokyo a fost un vis de-al meu. Și apoi cei de la PSG mi-au tăiat rapid craca de sub picioare. Dar Jocurile Olimpice din 2024 vor fi o prioritate pentru mine. Nu voi ezita deloc, chiar dacă asta înseamnă să includ o astfel de clauză în contractul meu. Știu deja unde o să-mi petrec o parte a verii anului 2024.
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, pălăria jos în fața lui Mbappe după Franța – Danemarca 2-1: "Kylian e ca o locomotivă!"
IERI LA 21:33
Jocurile Olimpice chiar reprezintă un lucru pe care vreau să-l bifez în cariera mea. Este purul ADN al sportului, un eveniment care aduce laolaltă pe toată lumea. Prefer să ajung campion olimpic, pentru că deja am devenit campion mondial în 2018. Dar nu ne alegem noi trofeele, trebuie să luptăm pentru ele", a declarat recent Mbappe.
Astfel, presa din Spania este de părere că fotbalistul va insista pentru ca următorul său club să-l lase să joace pentru naționala olimpică a Franței, urmând a încerca să se asigure de prezența lui la Paris în 2024 încă dinainte de a semna.

"Mbappe s-a hotărât deja"

Mbappe a recunoscut deja că și-a dorit în vară transferul la Madrid, iar în 2022 dorința lui nu va mai întâmpina nicio piedică. Se pare că, deși atât cei de la PSG, cât și oficialii altor cluburi vor încerca să-l convingă să semneze, fotbalistul a luat deja o decizie referitoare la viitorul său.
Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, atacantul de 22 de ani este hotărât să se transfere la Real Madrid, toate detaliile fiind deja puse la punct, contractul urmând a fi semnat în luna februarie. În aceste condiții, pentru echipele care mai sunt interesate de Mbappe va fi foarte greu să-l întoarcă din drum.
"Mbappe a decis să urmeze altă cale. Nu este vorba despre bani sau despre a pleca de la PSG sau din Franța. Ideea este că el caută o altă provocare și vrea să joace la Real Madrid. Dorința lui este puternică, este greu să se răzgândească.
El are deja contractul pe masă la Real Madrid, dar nu poate semna până în februarie. Doar o surpriză incredibilă îl poate face pe Mbappe să revină asupra deciziei. S-a hotărât deja", a declarat jurnalistul specializat în transferuri, Gianluca Di Marzio, potrivit site-ului ParisFans.fr.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Mbappe rescrie istoria cu Franța! Recordurile doborâte de superstarul francez după 2-1 cu Danemarca
IERI LA 20:33
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
IERI LA 09:47