Kylian Mbappe este principala țintă de pe piața de mercato a celor de la Real Madrid, care își doresc de mai mult timp să-l aducă pe Bernabeu pe starul lui PSG. Fotbalistul va rămâne liber de contract la finalul sezonului 2021/22, iar oficialii 'galacticilor' vor încerca să-i obțină semnătura în iarnă, când francezul intră în ultimele 6 luni ale înțelegerii sale cu parizienii, putând semna cu orice club din postura de jucător liber de contract.
Mbappe a recunoscut deja că și-a dorit în vară transferul la Madrid, iar în 2022 dorința lui nu va mai întâmpina nicio piedică. Se pare că, deși atât cei de la PSG, cât și oficialii altor cluburi vor încerca să-l convingă să semneze, fotbalistul a luat deja o decizie referitoare la viitorul său.
Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, atacantul de 22 de ani este hotărât să se transfere la Real Madrid, toate detaliile fiind deja puse la punct, contractul urmând a fi semnat în luna februarie. În aceste condiții, pentru echipele care mai sunt interesate de Mbappe va fi foarte greu să-l întoarcă din drum.
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 7 ORE
"Mbappe a decis să urmeze altă cale. Nu este vorba despre bani sau despre a pleca de la PSG sau din Franța. Ideea este că el caută o altă provocare și vrea să joace la Real Madrid. Dorința lui este puternică, este greu să se răzgândească.
El are deja contractul pe masă la Real Madrid, dar nu poate semna până în februarie. Doar o surpriză incredibilă îl poate face pe Mbappe să revină asupra deciziei. S-a hotărât deja", a declarat jurnalistul specializat în transferuri, Gianluca Di Marzio, potrivit site-ului ParisFans.fr.

Mbappe, dorit și de Barcelona

Pe lângă Real Madrid și Manchester City, care și-a manifestat recent interesul pentru Mbappe, în cursa pentru transferul francezului va intra și Barcelona, potrivit publicației spaniole As, care a anunțat că echipa lui Joan Laporta ar plănui să îi dea o lovitură marii rivale de pe Bernabeu.
Catalanii ar fi pregătiți să-i ofere francezului de 22 de ani o primă de instalare mai mare decât cea pe care ar vrea să o plătească madrilenii. Este vorba de un bonus de 90 de milioane de euro, aproape dublu față de cele doar 50 de milioane de euro pregătite de Real.
În plus, Barcelona ar urma să-i propună lui Mbappe un contract cu un salariu anual mai mare decât cel pe care i l-ar fi oferit gruparea blanco, care se ridică la 17 milioane de euro pe sezon.
În acest moment, pare puțin probabil ca starul lui PSG să se lase influențat de sume, ținând cont de faptul că și parizienii i-ar fi făcut mai multe oferte mult mai bune din punct de vedere financiar pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, neavând însă succes. Rămâne de văzut ce va alege Mbappe să facă din sezonul 2022/23.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/25/3243246.jpg
Cupa Mondială FIFA
Avertisment pentru englezi înainte de duelul cu Franța! "E cel mai rapid lucru pe care l-am văzut"
IERI LA 14:46
Cupa Mondială FIFA
"Am crezut că Messi e cel mai bun, dar Mbappe a fost devastator!" Plusul arătat de francez la CM
IERI LA 08:20