Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Fără Messi, nu au reușit nimic!" Henry, dur după ce PSG a pierdut cu 3-0. "Cum să-l huidui?"

Bianca Dumitru

Publicat 20/03/2022 la 20:15 GMT+2

PSG a fost învinsă astăzi, fără drept de apel, de Monaco, scor 3-0, într-un meci din a 29-a etapă a Ligue 1. La finalul partidei, Thierry Henry a vorbit despre absența lui Lionel Messi și despre cât a contat aceasta, criticându-i pe suporteri pentru faptul că l-au huiduit.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

PSG a pierdut astăzi cu scorul de 3-0, în deplasarea de la Monaco, din a 29-a etapă a campionatului Franței. Golurile victoriei au fost înscrise de Ben Yedder, care a reușit o dublă, și Volland.
Neymar și Mbappe, titulari, nu au putut să-și ajute echipa, care rămâne oricum pe prima poziție a clasamentului din Ligue 1, având un avans de 13 puncte în fața formației de pe locul 2, Rennes.
Lionel Messi a fost marele absent al partidei, argentinianul neputând face parte din lotul lui Mauricio Pochettino din cauza unei gripe.
După meciul de pe Stade Louis II, Thierry Henry a vorbit despre absența lui Messi, spunând că PSG nu a arătat nimic fără el. În plus, fostul fotbalist a comentat și modul în care suporterii parizienilor au reacționat la adresa starului argentinian în meciul de săptămână trecută cu Bordeaux, când fostul decar al Barcelona a fost huiduit ca urmare a eliminării din Champions League.
"Săptămâna trecută, fanii lui PSG l-au huiduit pe Messi. Cum îl poți huidui pe cel mai mare din istorie? Pe omul care a oferi cele mai mult pase decisive în acest sezon de Ligue 1? Astăzi, fără Messi, echipa nu a creat nimic", a declarat Thierry Henry pentru Amazon Prime.
Citește și:

Mbappe a răbufnit după înfrângerea cu 3-0

La finalul partidei, Kylian Mbappe a comentat eșecul suferit în fața celor de la Monaco. Atacantul a punctat care este obiectivul echipei sale și le-a cerut suporterilor să fie respectuoși față de jucători, în ciuda dezamăgirii provocate de eliminarea din Champions League.
"Am pierdut, am jucat împotriva unei echipe importante. Și-au dorit victoria, au rămas la planul lor de joc. Sper să rămână în lupta pentru cupele europene. Au meritat victoria de astăzi. Obiectivul este să câștigăm al 10-lea titlu în Franța, restul nu contează.
Putem câștiga cu 8 sau 9-0, oamenii încă se gândesc la Champions League. Trebuie să rămânem profesioniști și să ne respectăm. Trebuie să respectăm suporterii care ne respectă, să ne respectăm familiile. O să câștigăm încă un titlu de campioni. Trebuie să te respecți și să ai un minimum de stimă pentru ceea ce faci. A fost un meci în care a lipsit asta", a declarat Mbappe, citat de RMC Sport.
Pentru PSG urmează, pe 3 aprilie, meciul de pe teren propriu, cu Lorient.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo