Gruparea din hexagon încearcă să facă loc pentru noile ținte pe care și le-a propus în perioada de mercato, însă este nevoită să spună adio anumitor jucători. Scenariul nu este unul tocmai favorabil celor de la PSG, din cauza anumitor impedimente financiare. Anumiți jucători au salarii foarte mari, iar alții au o anumită cotă de transfer pe care oficialii de pe Parc des Princes nu sunt dispuși să o scadă.
Principalul compartiment afectat de "curățenia" lui Galtier este cel median. Parizienii au semnat deja cu Vitinha și îl doresc și pe Renato Sanchez, astfel fiind nevoiți să elibereze spațiu în acea zonă. Leandro Paredes este unul dintre jucătorii aflați pe lista de transfeuri și este în vizorul celor de la Manchester United, care însă nu sunt dispuși să ofere 35 de milioane de euro pentru argentinian, cum își dorește gruparea din capitala Franței.
Abdou Diallo se află în aceeași situație cu jucătorul sud-american. Tottenham a dorit să discute cu senegalezul, însă suma de transfer cerută de parizieni a fost considerată prea mare de londonezi, care s-au reorientat și l-au adus pe Clement Lenglet.
Premier League
United caută alternative pentru De Jong. Jucătorul de la PSG ochit de englezi
10/07/2022 LA 11:25
Layvin Kurzawa este alt nume pus pe lista de transferuri, însă în cazul lui salariul de 9,6 milioane de euro pe an este cel care pune piedici cluburilor care îl doresc. Situația fundașului francez se aplică atât lui Ander Herrera (8 milioane de euro pe an), dar și lui Julian Draxler (6,75 milioane de euro pe an).
Mauro Icardi și Giorginio Wijnaldum sunt alți doi jucători de pe lista lui Galtier, însă în cazul lor povestea se schimbă complet. Argentinianul și olandezul au intrat într-un con de umbră la Paris, iar în prezent este puțin probabil ca celelalte echipe să fie interesate de serviciile lor.

Neymar nu este pe lista de transferuri

Galtier și-a exprimat dorința ca jucătorul brazilian să rămână alături de club, deși au existat zvonuri care au spus că sud-americanul va părăsi gruparea din hexagon: "Este un jucător de talie mondială, unul dintre cei mai buni din lume, dar trebuie să găsești un echilibru. Vreau să rămână", citează jurnaliștii de la Marca.
Cerințele financiare ale lui Neymar ar reprezenta un impediment pentru cluburile care vor să îl transfere în cazul în care acesta decide să nu mai continue la PSG. Brazilianul are un salariu de 40 de milioane de euro pe an și un contract valabil până în 2027.
Paris Saint-Germain va disputa primul meci oficial din acest sezon pe 31 iulie, în Supercupa Franței, împotriva lui Nantes.
Premier League
Unde poate ajunge Ronaldo în această vară? Cinci destinații posibile ale portughezului
06/07/2022 LA 06:40
Women's Champions League
PSG și FC Barcelona, victorii cu Bayern, respectiv Real Madrid în Liga Campionilor la feminin
22/03/2022 LA 21:58