Viitorul lui Kylian Mbappe este în continuare incert, fotbalistul neajungând încă la un acord cu niciunul dintre cluburile care își doresc să-i obțină semnătura. Presa internațională a vorbit în ultimele luni atât despre plecarea francezului la Real Madrid, cât și despre semnarea unei prelungiri contractuale cu PSG.
În ciuda acestui lucru, se pare că oficialii campioanei din Ligue 1 au început să ia tot mai mult în considerare faptul că Mbappe va pleca în această vară. Potrivit jurnaliștilor de la Foot Mercato, șefii parizienilor s-au orientat asupra a 3 fotbaliști pe care îi vor din sezonul următor, în cazul în care nu se vor mai putea baza pe Mbappe.
Unul dintre ei este Darwin Nunez, pentru care cei de la PSG au luat deja legătura cu Jorge Mendes. Uruguayanul de 22 de ani a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai Benficăi, care vrea în schimbul lui circa 120 de milioane de euro.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39
Un alt fotbalist care se află în atenția campioanei Franței este Joao Felix, atacantul pe care Atletico Madrid ar fi dispusă să-l lase să plece pentru aproximativ 70 de milioane de euro, conform jurnaliștilor francezi.
Cel de-al treilea nume de pe lista PSG-ului este Paul Pogba, care se va despărți de Manchester United și va putea fi transferat din postura de jucător liber de contract. Pe urmele francezului se mai află și Juventus.
Citește și:

CUM ARATĂ CONTRACTUL PE CARE REAL MADRID I L-A PREGĂTIT LUI MBAPPE

După ce Mbappe a fost văzut la începutul acestei săptămâni la Madrid, jurnalistul Gianluca DiMarzio a prezentat câteva cifre din contractul pe care Real Madrid i-l va oferi vedetei de la PSG.
Potrivit italianului, înțelegerea pe care cele două părți sunt aproape de a o semna este valabilă până în 2027 și include un salariu de 50 de milioane de euro brut pe sezon. În plus, francezul ar urma să încaseze și un bonus de 100 de milioane de euro în momentul în care va deveni jucătorul "galacticilor".
Conform lui DiMarzio, șefii lui Real Madrid ar fi vrut să semneze o înțelegere cu Mbappe încă de anul trecut, cu un sezon înainte de încheierea contractului său cu PSG, așa cum au făcut-o în urmă cu 14 ani cu Cristiano Ronaldo.
Dacă fotbalistul ar fi semnat în 2021, iar ulterior una dintre părți s-ar fi răzgândit în privința transferului, aceea ar fi trebuit să-i plătească 30 de milioane de euro celeilalte. Mbappe nu a acceptat, însă, această propunere a "galacticilor".
Atacantul este așteptat să facă un anunț cu privire la viitorul său în cel mai scurt timp, PSG urmând a disputa ultimul meci din acest sezon pe 21 mai, pe teren propriu, în compania celor de la Metz.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri realizate deja în această vară
24/06/2022 LA 14:52