Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 17:28 GMT+2

Lionel Messi va rata primul meci din 2022 din Ligue 1 al celor de la PSG. Deși s-a vindecat de Covid-19, argentinianul nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Olympique Lyon, fiind lăsat să se recupereze.

Lionel Messi wurde aus der Quarantäne entlassen

Credit imagine: SID

PSG o înfruntă duminică, de la ora 21:45, pe Olympique Lyon, într-o deplasare contând pentru a 20-a etapă a Ligue 1. Mauricio Pochettino va avea la dispoziție un lot din care vor lipsi mai mulți jucători importanți, printre care și Lionel Messi.
Argentinianul a fost infectat cu Covid-19 în timpul sărbătorilor petrecute în țara natală și, deși s-a vindecat și a putut să se întoarcă în Franța, nu va face deplasarea la Lyon. Potrivit unui comunicat al celor de la PSG, Messi "va continua protocolul de recuperare individuală post-Covid în următoarele zile", urmând a reveni pe teren, cel mai probabil, în duelul cu Brest, programat pe Parc des Princes, pe 15 ianuarie.
Pe lângă Leo Messi, din lotul lui Pochettino vor mai lipsi la meciul de duminică și Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa și Gianluigi Donnarumma, infectați cu Covid-19, dar și Neymar, accidentat, și fotbaliștii care au fost convocați la echipele naționale pentru Cupa Africii.
Citește și:

MESSI S-AR PUTEA ÎNTOARCE ÎN VARĂ LA BARCELONA

Lobo Carrasco, legendarul fotbalist al Barcelonei, crede că Messi ar putea reveni pe Camp Nou în vară. Argentinianul nu s-a acomodat la PSG, iar venirea lui Xavi la formația catalană ar putea fi un argument solid pentru ca Leo să își dorească revenirea. Cel puțin asta consideră Lobo Carrasco, fostul mare mijlocaș ofensiv al Barcelonei și al naționalei Spaniei.
În contextul în care Laporta a tot încercat să găsească soluții în atac în ultima perioadă, iar variantele au căzut rând pe rând, o "descălecare" a lui Messi ar rezolva toate problemele.
"Cred că Messi ar putea să își forțeze plecarea de la PSG în iunie. Cheia va fi Champions League, cred că dacă nu o va câștiga, va putea să pună problema așa", a spus Lobo Carrasco pentru El Chiringuito.
Messi a admis deja că vrea să se întoarcă în Catalunya, dar nu și-a pus problema că va reveni pentru a-și ajuta formația de suflet din teren.
"Dacă m-aș întoarce la Barcelona? Da! Întotdeauna am spus că mi-ar plăcea să pot ajuta clubul așa cum pot. Mi-ar plăcea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau dacă va fi o altă poziție.
Dacă există o posibilitate, aș dori să contribui din nou din punct de vedere administrativ la clubul pe care îl iubesc. Vreau ca acest club să fie în continuare printre cele mai bune din lume", a declarat Messi, de curând, pentru Sport.es.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo