Mauricio Pochettino a câștigat titlul în Ligue 1 cu PSG, dar această performanță nu a fost suficientă pentru a-i garanta argentinianului că-și va duce la bun sfârșit contractul cu formația pariziană. Eliminarea prematură din Champions League i-a fost cel mai probabil fatală lui Pochettino, iar șefii lui PSG îi caută înlocuitor.
Presa din Hexagon scrie că Zinedine Zidane este aproape de a fi convins să o preia pe PSG. Un consilier al fostului antrenor de la Real Madrid a infirmat însă orice negociere între cele două părți.
Chiar dacă Zidane va refuza în cele din urmă să meargă pe Parc de Princes, Pochettino va fi oricum înlocuit în această vară, Christophe Galtier fiind cealaltă variantă a campioanei Franței.
Ligue 1
PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată
04/07/2022 LA 14:16
Citește și:

Pochettino, pe lista lui Athletic Bilbao

Dacă va fi dat afară, Pochettino se va alege cu aproximativ 10 milioane de €, echivalentul clauzei de reziliere a contractului. Argentinianul are încă o cotă bună și nu va sta prea mult fără echipă, decât dacă își va dori acest lucru.
Jurnaliștii de la Marca scriu că antrenorul de 50 de ani este pe lista scurtă a celor de la Athletic Bilbao. Marcelino a condus echipa bască în stagiunea trecută, dar a terminat abia pe locul 8, în afara cupelor europene, astfel că aventura sa pe San Mames s-a terminat.
Oficialii lui Bilbao l-au luat inițial în calcul pe Paulo Fonseca, care nu a mai antrenat din vara anului trecut, când a plecat de la Roma. Vestea că Pochettino va fi aproape sigur demis de la PSG îi determină pe oficialii bascilor să mai aștepte, sperând că îl vor putea aduce pe argentinian.
Pochettino și-a început cariera de antrenor în La Liga, unde între 2009 și 2012 a stat pe banca celor de la Espanyol, club la care și-a terminat cariera de jucător. Southampton (2013-2014) și Tottenham (2014-2019) sunt celelalte cluburi pe care le-a pregătit argentinianul înainte de a ajunge la PSG.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39