În emisiunea sa de la RMC, Daniel Riolo, ziaristul care a anunţat primul că Mbappe i-a întors spatele Realului şi s-a înţeles cu PSG, pentru un contract valabil până în 2025, a dezvăluit că Al Khelaifi şi Zidane au bătut palma. Informaţia sa contravine cu ceea ce susţin Telefoot şi Le Parisien, care au anunţat că Christophe Galtier, omul care a luat titlul cu Lille acum două sezoane, e marele pariu al lui Luis Campos, cel care l-a înlocuit deja pe Leonardo în funcţia de director sportiv al parizienilor.
"Zidane va antrena PSG din această vară", a spus Riolo, fără a preciza însă dacă tehnicianul va putea să pregătească în paralel naţionala şi formaţia din capitala Franţei. Pentru că, trebuie spus, aceasta este ultima variantă care a circulat în presa din Hexagon înainte ca toţi să scrie de iminenta sosire a lui Galtier în locul lui Pochettino.

Mundo Deportivo: Zidane, antrenor şi la PSG, şi la naţională

Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Visul lui Zizou e să antreneze naționala, iar din iarnă cel mai probabil o va face, lui Deschamps expirându-i contractul cu Federația. Chiar dacă va câștiga iar titlul mondial, actualul selecționer va pleca și presa franceză a scris că președintele FFF s-a înțeles deja cu Zidane pentru un viitor mandat.
Chiar și așa, PSG nu a renunțat la visul de a-l avea pe bancă, oficialii de pe Parc des Princes fiind convinși că doar un tehnician cu un asemenea pedigree poate să garanteze cucerirea Champions League, singurul obiectiv major al clubului, în contextul în care titlul în Franța e o formalitate.
Și, conform Mundo Deportivo, visul lui Al Khelaifi e pe punctul să se împlinească, în contextul în care președintele lui PSG e gata de un compromis fără precedent la asemenea nivel: lui Zidane i s-a făcut o ofertă potrivit căreia va putea antrena în paralel și clubul parizian, și naționala Franței.
Zizou pare extrem de interesat de o astfel de variantă, având ocazia să bifeze noi și noi borne într-o carieră de antrenor care deja e fabuloasă. Singura necunoscută e legată de atitudinea președintelui Federației, Noël Yves Marie Le Graët, dar, având în vedere că e vorba de un "monument" al fotbalului francez, e de așteptat ca Zidane să găsească înțelegere din partea FFF.
Chiar dacă Luis Campos îl voia pe Galtier, Al Khelaifi e gata de orice pentru a i-l aduce lui Mbappe pe idolul său, Zidane, pe banca parizienilor. Asta şi pentru că şeful lui PSG i-a dat asigurări lui Kylian că va avea toate condiţiile să câştige Champions League. Din cauza fair-playului financiar, PSG poate transfera în această vară de maximum 80 de milioane de euro, astfel că, dacă lotul nu poate fi întărit prea mult, arabii care conduc clubul vor să aibă un staff tehnic care să garanteze performanţa la cel mai înalt nivel.
Fotbal
Newcastle, singura soluție? PSG vrea să scape de Neymar, dar brazilianul încă nu acceptă oferta
IERI LA 19:22
Ligue 1
Pochettino refuză să plece de la PSG! Ce solicită argentinianul pentru a semna rezilierea
29/06/2022 LA 13:14