Kylian Mbappe a fost, în ultimele luni, subiectul unei telenovele lungi și pline de mister. Starul francez a refuzat mai multe oferte de a-și prelungi contractul cu PSG și părea dispus să meargă gratis la Real Madrid. În cele din urmă s-a răzgândit și a semnat o nouă înțelegere, care îl leagă de echipa pariziană pentru următorii 3 ani.
Conducerea francezilor, precum și componenții echipei și ai staff-ului tehnic au aflat în ultimul moment decizia lui Mbappe. Acest lucru a fost confirmat de Mauricio Pochettio, care a dezvăluit că un singur jucător știa cu ceva timp înainte că startul își va prelungi contractul. Acesta era Achraf Hakimi, cel mai bun prieten al lui Mbappe din echipă.
"Nu am fost surprins de decizia lui Mbappe. Am avut încredere că el nu a luat decizia și că o va face în ultimul moment. Întregul vestiar de la PSG a aflat de decizia lui Mbappe cu o jumătate de oră înainte. Numai Achraf Hakimi știa despre asta mai din timp. Mie mi-a spus președintele cu o jumătate de oră înainte", a spus Pochettino, citat de Marca.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Citește și:

Pochettino vrea să continue la PSG

Presa franceză a scris imediat după finalul sezonului că Pochettino va fi demis de la PSG, deși asta ar însemna un cost suplimentar pentru club, argentinianul mai având un an de contract. Deocamdată nu s-a luat o asemenea decizie, poate și pentru că șefii de pe Parc de Princes nu au găsit o variantă ideală de înlocuire.
Vorbind despre viitorul său, Pochettino a spus că nu se gândește la plecare: "100% sunt aici. Mai am un an de contract. Provocările sunt încă acolo, iar asta motivează orice antrenor. Sigur că vreau să continui. 100%. PSG este un club care are ambiție. Marea dezamăgire a fost în Champions League, pentru că dorința era imensă", a spus Pochettino.
În ceea ce privește finala dintre Real Madrid și Liverpool, antrenorul lui PSG a recunoscut că ar prefera să câștige madrilenii, deoarece are o mare simpatie pentru clubul de pe Berbaneu încă de pe vremea când era jucător: "Am o relație foarte bună cu oamenii de la Liverpool, cu antrenorul lor... dar nu o să ascund că Real Madrid a fost întotdeauna o slăbiciune pentru mine când am fost fotbalist. Important ar fi să vedem un spectacol bun și cea mai bună echipă să câștige. Pentru noi e dureros, pentru că finala se joacă la Paris".
Ligue 1
Mbappe a dezvăluit care sunt obiectivele sale pentru sezonul 2022/23! "Ar fi ceva spectaculos"
24/06/2022 LA 12:12
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39