Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe i-a spus unui singur jucător că va rămâne la PSG, înainte de anunțul oficial! Pochettino "a dat tot din casă"

Nicu Savin

Publicat 27/05/2022 la 10:30 GMT+3

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG, dar starul francez i-a ținut cu sufletul la gură întreaga suflare pariziană până în ultimul moment. Mauricio Pochettino a dezvăluit că numai Achraf Hakimi a știut dinainte decizia atacantului, restul vestiarului aflând cu o jumătate de oră înainte de anunțul oficial.

Mbappe & Pochettino

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe a fost, în ultimele luni, subiectul unei telenovele lungi și pline de mister. Starul francez a refuzat mai multe oferte de a-și prelungi contractul cu PSG și părea dispus să meargă gratis la Real Madrid. În cele din urmă s-a răzgândit și a semnat o nouă înțelegere, care îl leagă de echipa pariziană pentru următorii 3 ani.
Conducerea francezilor, precum și componenții echipei și ai staff-ului tehnic au aflat în ultimul moment decizia lui Mbappe. Acest lucru a fost confirmat de Mauricio Pochettio, care a dezvăluit că un singur jucător știa cu ceva timp înainte că startul își va prelungi contractul. Acesta era Achraf Hakimi, cel mai bun prieten al lui Mbappe din echipă.
"Nu am fost surprins de decizia lui Mbappe. Am avut încredere că el nu a luat decizia și că o va face în ultimul moment. Întregul vestiar de la PSG a aflat de decizia lui Mbappe cu o jumătate de oră înainte. Numai Achraf Hakimi știa despre asta mai din timp. Mie mi-a spus președintele cu o jumătate de oră înainte", a spus Pochettino, citat de Marca.
Citește și:

Pochettino vrea să continue la PSG

Presa franceză a scris imediat după finalul sezonului că Pochettino va fi demis de la PSG, deși asta ar însemna un cost suplimentar pentru club, argentinianul mai având un an de contract. Deocamdată nu s-a luat o asemenea decizie, poate și pentru că șefii de pe Parc de Princes nu au găsit o variantă ideală de înlocuire.
Vorbind despre viitorul său, Pochettino a spus că nu se gândește la plecare: "100% sunt aici. Mai am un an de contract. Provocările sunt încă acolo, iar asta motivează orice antrenor. Sigur că vreau să continui. 100%. PSG este un club care are ambiție. Marea dezamăgire a fost în Champions League, pentru că dorința era imensă", a spus Pochettino.
În ceea ce privește finala dintre Real Madrid și Liverpool, antrenorul lui PSG a recunoscut că ar prefera să câștige madrilenii, deoarece are o mare simpatie pentru clubul de pe Berbaneu încă de pe vremea când era jucător: "Am o relație foarte bună cu oamenii de la Liverpool, cu antrenorul lor... dar nu o să ascund că Real Madrid a fost întotdeauna o slăbiciune pentru mine când am fost fotbalist. Important ar fi să vedem un spectacol bun și cea mai bună echipă să câștige. Pentru noi e dureros, pentru că finala se joacă la Paris".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo