Ronaldinho a comentat în presa internațională decizia lui Mbappe de a rămâne la PSG. Întrebat dacă atacantul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, brazilianul a spus că starul parizienilor este, fără îndoială, cel mai bun jucător din Ligue 1.
"Este un jucător care ar putea face parte din istorie. Merită tot respectul pe care îl primește. El face istorie și poate continua să ne creeze fericire în acest joc.
Astăzi, Mbappe este cel mai bun jucător pentru PSG. Dacă ar pleca să joace în altă parte, ar face-o doar pentru a avea șansa de a fi cel mai bun jucător din altă țară. El este deja cel mai bun din Franța", a declarat Ronaldinho.
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
ACUM 2 ORE
Fostul fotbalist a sugerat că Mbappe a fost mai bun în sezonul 2021/22 chiar și decât Lionel Messi, dar a explicat faptul că, dacă atacantul ar fi plecat la Real Madrid, PSG ar fi reușit să supraviețuiască, găsindu-și o nouă vedetă în jurul căreia să construiască.
"Paris Saint-Germain are unii dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment, Messi, Neymar, Sergio Ramos... Unii dintre cei mai buni jucători din lume sunt în această echipă. Deci, dacă unul dintre cei mai buni jucători din lume pleacă, alți fotbaliști de top vor continua în locul lor", a spus brazilianul.
Citește și:

Un singur jucător de la PSG știa că Mbappe va rămâne

Kylian Mbappe a fost, în ultimele luni, subiectul unei telenovele lungi și pline de mister. Starul francez a refuzat mai multe oferte de a-și prelungi contractul cu PSG și părea dispus să meargă gratis la Real Madrid.
În cele din urmă s-a răzgândit și a semnat o nouă înțelegere, care îl leagă de echipa pariziană pentru următorii 3 ani. Conducerea francezilor, precum și componenții echipei și ai staff-ului tehnic au aflat în ultimul moment decizia lui Mbappe.
Acest lucru a fost confirmat de Mauricio Pochettio, care a dezvăluit că un singur jucător știa cu ceva timp înainte că startul își va prelungi contractul. Acesta este Achraf Hakimi, cel mai bun prieten al lui Mbappe din echipă.
"Nu am fost surprins de decizia lui Mbappe. Am avut încredere că el nu a luat decizia și că o va face în ultimul moment. Întregul vestiar de la PSG a aflat de decizia lui Mbappe cu o jumătate de oră înainte.
Numai Achraf Hakimi știa despre asta mai din timp. Mie mi-a spus președintele cu o jumătate de oră înainte", a declarat Mauricio Pochettino, citat de Marca.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Ligue 1
Neymar, foarte aproape de un transfer în Premier League! Ce echipă e favorită să-i obțină semnătura
24/06/2022 LA 12:46