Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța

Bianca Dumitru

Actualizat 27/05/2022 la 18:31 GMT+3

Kylian Mbappe s-a decis în această vară să își prelungească înțelegerea cu PSG. Ronaldinho l-a lăudat pe atacantul francez, spunând că este convins că acesta va rămâne în istoria clubului de pe Parc des Princes, drept cel mai bun jucător.

Kylian Mbappe says he held talks with Liverpool before deciding to stay at PSG

Credit imagine: Getty Images

Ronaldinho a comentat în presa internațională decizia lui Mbappe de a rămâne la PSG. Întrebat dacă atacantul este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai momentului, brazilianul a spus că starul parizienilor este, fără îndoială, cel mai bun jucător din Ligue 1.
"Este un jucător care ar putea face parte din istorie. Merită tot respectul pe care îl primește. El face istorie și poate continua să ne creeze fericire în acest joc.
Astăzi, Mbappe este cel mai bun jucător pentru PSG. Dacă ar pleca să joace în altă parte, ar face-o doar pentru a avea șansa de a fi cel mai bun jucător din altă țară. El este deja cel mai bun din Franța", a declarat Ronaldinho.
Fostul fotbalist a sugerat că Mbappe a fost mai bun în sezonul 2021/22 chiar și decât Lionel Messi, dar a explicat faptul că, dacă atacantul ar fi plecat la Real Madrid, PSG ar fi reușit să supraviețuiască, găsindu-și o nouă vedetă în jurul căreia să construiască.
"Paris Saint-Germain are unii dintre cei mai buni jucători din lume în acest moment, Messi, Neymar, Sergio Ramos... Unii dintre cei mai buni jucători din lume sunt în această echipă. Deci, dacă unul dintre cei mai buni jucători din lume pleacă, alți fotbaliști de top vor continua în locul lor", a spus brazilianul.
Citește și:

Un singur jucător de la PSG știa că Mbappe va rămâne

Kylian Mbappe a fost, în ultimele luni, subiectul unei telenovele lungi și pline de mister. Starul francez a refuzat mai multe oferte de a-și prelungi contractul cu PSG și părea dispus să meargă gratis la Real Madrid.
În cele din urmă s-a răzgândit și a semnat o nouă înțelegere, care îl leagă de echipa pariziană pentru următorii 3 ani. Conducerea francezilor, precum și componenții echipei și ai staff-ului tehnic au aflat în ultimul moment decizia lui Mbappe.
Acest lucru a fost confirmat de Mauricio Pochettio, care a dezvăluit că un singur jucător știa cu ceva timp înainte că startul își va prelungi contractul. Acesta este Achraf Hakimi, cel mai bun prieten al lui Mbappe din echipă.
"Nu am fost surprins de decizia lui Mbappe. Am avut încredere că el nu a luat decizia și că o va face în ultimul moment. Întregul vestiar de la PSG a aflat de decizia lui Mbappe cu o jumătate de oră înainte.
Numai Achraf Hakimi știa despre asta mai din timp. Mie mi-a spus președintele cu o jumătate de oră înainte", a declarat Mauricio Pochettino, citat de Marca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo