Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi se va întoarce la Barcelona!" Anunț de ultimă oră privind viitorul starului de la PSG

Bianca Dumitru

Actualizat 25/02/2022 la 18:42 GMT+2

Lionel Messi nu s-a acomodat la PSG, echipă la care s-a transferat în vara anului 2021, iar fostul fotbalist Fabrizio Ravanelli a anunțat că argentinianul se va întoarce la finalul acestui sezon la Barcelona.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi s-a despărțit vara trecută de Barcelona, semnând cu PSG. Argentinianul s-a mutat la Paris cu toată familia, dar pare că nu a reușit să se acomodeze în Franța, iar jurnaliștii din Spania au scris la începutul lunii februarie că fotbalistul nu este fericit, prezentând și câteva dintre motivele pentru care fostul decar al catalanilor nu a reușit să strălucească în tricoul celor de la PSG.
Presa internațională a vorbit mult despre posibilitatea ca Messi să se întoarcă la Barcelona. Acum, fostul fotbalist Fabrizio Ravanelli a comentat această ipoteză, declarând că argentinianul nu va mai continua după actuala stagiune în Franța.
Italianul, care a evoluat de-a lungul carierei, printre altele, la Juventus, Marseille și Lazio, a spus că fostul decar al Barcelonei este conștient că a făcut o greșeală atunci când a semnat cu PSG și că abia așteaptă să revină în Spania.
"În ceea ce îl privește pe Messi, cred că este un fotbalist extraordinar, care a demonstrat de-a lungul anilor că este numărul 1. Acum, însă, trece printr-o perioadă dificilă din cariera sa. Sunt convins în acest moment că aventura lui la Paris s-a încheiat.
După părerea mea, se va întoarce la Barcelona la sfârșitul anului, chiar dacă o va face gratis și chiar dacă va avea un salariu foarte mic. Barcelona este casa lui și el știe că a făcut o mare greșeală când a ales să meargă la Paris", a declarat Fabrizio Ravanelli, potrivit AS.com.
Citește și:

Messi, interviu despre viața la Paris

La începutul acestei săptămâni, după ce s-a spus despre el că nu este fericit la Paris, Messi a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit, printre altele, despre părerea sa cu privire la PSG și despre obiectivele lui.
"PSG este un club care a crescut în ultimii 10-11 ani, există multă ambiție și dorință de dezvoltare, are și puterea pentru a face acest lucru. În prezent este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, nu mai sunt multe lucruri ce lipsesc și devine din ce în ce mai mare. Nu cred că poate să invidieze în vreun fel, în prezent, cluburile mari și istorice.
Este complicat să câștigi Champions League pentru că este o competiție în care joacă cei mai buni, fiecare detaliu sau orice greșeală te poate scoate din competiție, să lupți împotriva unor echipe importante. Cred că avem o echipă cu care ne putem lupta pentru a câștiga titlul.
Suntem iluzionați și dornici să obținem acest lucru, dar trebuie să fim calmi, așa cum am spus, să câștigi Champions League este un lucru dificil. Nu câștigă întotdeauna cea mai bună echipă și trebuie să fim atenți la detalii și să formăm o echipă bună, în final, echipele puternice își ating obiectivele. Noi suntem pe acest drum, căutăm să facem echipa și mai puternică", a spus Messi.
În plus, Lionel Messi a comentat și în ce relații se află cu colegii din vestiar și a mărturisit că este fericit în Franța, mai ales pentru că are prieteni în jurul său.
"Ei bine, pe Di Maria, pe Neymar, îi cunosc deja de la echipa națională, pe Ney din trecut, am jucat împreună la Barcelona. Pe Kylian nu îl cunoșteam în teren sau în afara lui și cu timpul, începem să ne cunoaștem unul pe celălalt mult mai bine, în special pe teren, pentru a colabora cât mai bine și să vedem cum ne simțim cât mai confortabil.
În mod clar, e plăcut să împarți terenul cu cei mai buni, am fost norocos să fac asta pentru mult timp la Barcelona, am avut norocul să joc întotdeauna cu cei mai buni, acum fac asta la Paris. Sunt fericit, dornic să fac asta în continuare", a declarat fotbalistul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo