Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Neymar nu a câștigat niciun Balon de Aur, dezvăluit de un jucător de la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 27/12/2021 la 12:57 GMT+2

Lionel Messi a ajuns în acest an la 7 Baloane de Aur, în timp ce alți jucători importanți ai ultimilor ani, cum ar fi Neymar, Robert Lewandowski și Zlatan Ibrahimovic, nu au niciun astfel de trofeu. Ander Herrera a vorbit despre motivul pentru care brazilianul de la PSG nu a câștigat niciodată râvnitul trofeu.

Neymar of Paris Saint-Germain reacts after a missed chance during the UEFA Champions League group A match between Manchester City and Paris Saint-Germain at Etihad Stadium on November 24, 2021 in Manchester, England.

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a cucerit în acest an cel de-al 7-lea Balon de Aur din carieră. Argentinianul are cele mai multe astfel de trofee din istorie, în timp ce alți fotbaliști importanți din ultimii ani nu au niciunul. Acesta este, printre altele, cazul lui Neymar, Robert Lewandowski și Zlatan Ibrahimovic.
Ander Herrera a vorbit în presa din Franța despre motivul pentru care coechipierul său de la PSG nu a câștigat niciun Balon de Aur. Fotbalistul de 32 de ani a spus că Neymar a avut ghinionul de a juca în aceeași perioadă cu Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, brazilianul nereușind să îi învingă niciodată, deși în 2015 și 2017 a fost pe podium, ocupând de fiecare dată locul 3.
"A prins era lui Messi și Cristiano, care n-au lăsat loc pentru nimeni, decât pentru Modric, într-un singur an. Și asta a fost de lăudat din partea lor. Aceștia doi au câștigat foarte multe Ligi ale Campionilor și asta a avut, de asemenea, un mare impact", a declarat Ander Herrera, potrivit PSG Talk.
Citește și:

Neymar ar putea ajunge în 2022 în Premier League

Neymar nu a fost în cea mai bună formă a carierei sale în 2021, având prestații slabe pentru care a fost criticat în acest sezon atât în presa din Franța, cât și în Brazilia. Conform unor informații de la sfârșitul lunii noiembrie, fotbalistul ar putea prinde în vara anului viitor un transfer important, în Premier League, campionat în care a dezvăluit încă din 2018 că își dorește să ajungă să evolueze.
Potrivit jurnaliștilor de la El Nacional, brazilianul ar fi o variantă pentru Manchester United, care este în căutarea unui jucător în jurul căruia să poată fi realizat un proiect de viitor. Englezii și l-ar fi dorit pe Vinicius Jr., însă pare greu de crezut că Real Madrid îi va da drumul fotbalistului care trece printr-o perioadă foarte bună.
În aceste condiții, conform presei din Spania, Neymar are șanse mari să ajungă alături de Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, cei de la Manchester United semnând recent un nou contract de sponsorizare în valoare de 275 de milioane de euro, sumă care ar urma să fie investită în transferuri.
În acest moment, Neymar este accidentat, cei de la RMC Sport anunțând săptămâna trecută că se tem că decarul parizienilor nu va fi apt de joc nici măcar până la jumătatea lunii februarie. Dacă zvonurile jurnaliștilor francezi se adeveresc, Neymar ar putea rata dubla cu Real Madrid, contând pentru optimile de finală ale Champions League, dueluri care sunt programate pe 15 februarie și 9 martie.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo