Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar i-a găsit înlocuitor lui Mbappe! Pe cine le-a recomandat șefilor de la PSG

Bianca Dumitru

Publicat 06/02/2022 la 06:49 GMT+2

PSG îl va pierde, cel mai probabil, pe Kylian Mbappe la finalul acestui sezon. Parizienii sunt acum în căutarea unui fotbalist care să-i ia locul în echipă, iar Neymar și Marquinhos le-au recomandat șefilor să-l urmărească pe Antony, jucătorul lui Ajax.

Neymar și Antony (Brazilia)

Credit imagine: Getty Images

La finalul acestui sezon, PSG îl va pierde, cel mai probabil, pe Kylian Mbappe, care va merge la Real Madrid. Pentru ca absența lui din lot să nu le pună mari probleme, francezii au început deja să-i caute un înlocuitor.
Potrivit presei internaționale, unul dintre fotbaliștii care le-ar fi atras atenția celor de la PSG este Antony, brazilianul de 21 de ani care evoluează la Ajax. Jurnaliștii publicației De Telegraaf au anunțat că atacantul le-a fost recomandat șefilor de pe Parc des Princes de Neymar și Marquinhos, care îl cunosc de la echipa națională a Braziliei.
Cei doi sunt jucători importanți la PSG și au o relație bună cu directorul sportiv al clubului, Leonardo, căruia i-ar fi prezentat această variantă.
Atacantul de 21 de ani a ajuns în Olanda în 2020, când a fost transferat pentru 15,75 de milioane de euro de la Sao Paolo. Antony, cotat de site-ul transfermarkt.com la 35 de milioane de euro, a adunat 68 de apariții în tricoul lui Ajax, reușind 19 goluri și 17 assist-uri.
Brazilianul mai are contract cu Ajax până în 2025, iar olandezii vor 60 de milioane de euro în schimbul lui.
Citește și:

PSG ÎNCEPE ASALTUL PENTRU UN JUCĂTOR DE LA BARCELONA

Potrivit presei din Spania, oficialii celor de la PSG au pus ochii și pe un jucător de la Barcelona.După Neymar și Lionel Messi, catalanii l-ar putea pierde în favoarea echipei de pe Parc des Princes și pe Gavi, fotbalistul în vârstă de 17 ani care a adunat deja 26 de apariții în tricoul blaugrana, în toate competițiile, reușind un gol și 3 assist-uri.
Conform publicației El Nacional, cei de la PSG sunt încântați de evoluțiile lui Gavi, care mai are contract cu Barcelona doar până în 2023. Oficialii de pe Camp Nou nu au apucat să-i prelungească înțelegerea deocamdată, iar în contractul său este stipulată o clauză de reziliere de 50 de milioane de euro pe care francezii sunt dispuși să o achite.
Rămâne de văzut cum va reacționa Barcelona, a cărei prioritate în acest moment este prelungirea contractului lui Ronald Araujo, pe urmele căruia se află, printre altele, Manchester City și Real Madrid. Catalanii și-au 'blindat' tinerele talente, lui Ansu Fati și lui Pedri oferindu-le noi înțelegeri în care sunt prezente clauze uriașe de reziliere.
Gavi, care și-a făcut în 2021 și debutul în echipa națională a Spaniei, are o cotă de piață de 40 de milioane de euro, conform site-ului transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo