Aproape zilnic apar noi informații din telenovela Kylian Mbappe, care este departe de a se fi încheiat. La începutul acestei săptămâni, Jerome Rothen, un apropiat al lui Mbappe, a dezvăluit că atacantul de 23 de ani inclină tot mai mult spre a rămâne la PSG.
Acum, însă, jurnaliștii din Spania au anunțat că fotbalistul a refuzat o ofertă uriașă pe care i-au făcut-o parizienii. Potrivit Marca, francezii i-ar fi oferit un salariu de 90 de milioane de euro brut din august 2022, adică de aproape 3 ori mai mult decât câștigă în prezent. Conform site-ului Capology, în prezent, Mbappe are un salariu brut anual de puțin peste 32 de milioane de euro.
Jurnaliștii iberici au spus că șefii de pe Parc des Princes au avut săptămâna trecută o întâlnire în care au discutat situația lui Mbappe. Aceștia, care au refuzat vara trecută oferte de peste 150-180 de milioane de euro pentru atacantul de 23 de ani, au hotărât să nu renunțe la încercările de a-l convinge să-și prelungească înțelegerea.
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Pe lângă salariul mai mare pe care i l-au oferit, parizienii i-au făcut promisiunea de a pune la punct un proiect sportiv de succes și i-au propus un nou contract valabil două sezoane. Șefii celor de la PSG și-au luat totodată angajamentul de a-i da voie să plece după turneul final al Campionatului Mondial din iarnă, aceștia insistând ca fotbalistul să fie legitimat la PSG în perioada în care va evolua în Qatar pentru echipa națională a Franței.
Cu toate astea, Mbappe nu a fost deocamdată înduplecat. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, un anunț oficial având șanse mari de a fi făcut după returul dintre Real Madrid și PSG, din optimile Champions League.
Citește și:

CE CONDIȚII A PUS MBAPPE PENTRU A-ȘI PRELUNGI CONTRACTUL CU PSG

Kylian Mbappe se află în ultimele luni de contract cu PSG, iar francezii sunt dispuși să facă tot posibilul pentru a-l convinge să-și prelungească înțelegerea, deși în presa internațională au apărut în ultima vreme mai multe informații potrivit cărora fotbalistul ar fi luat deja o decizie privind viitorul său.
Potrivit jurnaliștilor din Franța, Mbappe nu a întrerupt discuțiile cu oficialii de pe Parc des Princes, cărora le-a pus mai multe condiții pe care le vrea respectate în cazul în care se va hotărî să mai rămână la Paris.
Conform L'Equipe, fotbalistul de 23 de ani își dorește să fie jucătorul vedetă al echipei și nu vrea ca poziția lui pe teren să fie influențată de prezența pe teren a lui Lionel Messi sau Neymar. De asemenea, Mbappe vrea ca el să execute loviturile de la 11 metri.
În plus, atacantul este iritat de indisciplina din cadrul clubului și le-ar fi cerut șefilor de la PSG să nu le mai acorde privilegii de niciun fel jucătorilor sud-americani de la echipă.
Nu în ultimul rând, Mbappe vrea să se poată lupta pentru cele mai importante trofee puse în joc și nu crede că transferurile unor jucători ca Sergio Ramos, cu foarte multă experiență, dar care sunt aproape de finalul carierei, sunt inspirate. El își dorește realizarea de mutări care să ajute la conturarea unei echipe competitive.
Ligue 1
Un singur jucător a știut dinainte că Mbappe va rămâne la PSG! Pochettino "a dat tot din casă"
IERI LA 07:30
Ligue 1
"Real i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe
23/05/2022 LA 15:16