Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, o adevărată "bestie"! Cum ar putea arăta echipa de start dacă francezii l-ar transfera pe Lewandowski

Bianca Dumitru

Publicat 12/06/2022 la 18:52 GMT+3

Robert Lewandowski, care vrea să plece de la Bayern în această vară, este dorit de Barcelona și PSG. Jurnaliștii din Franța au anunțat cum ar putea arăta primul 11 al parizienilor în cazul în care polonezul va ajunge lângă Mbappe și Lionel Messi.

Lionel (Leo) Messi of Paris SG and Kylian Mbappe of Paris SG during the Ligue 1 Uber Eats match between Lille OSC and Paris Saint Germain at Stade Pierre Mauroy on February 6, 2022 in Lille, France. (Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Robert Lewandowski este hotărât să plece de la Bayern Munchen, iar Barcelona pare cea mai probabilă destinație a acestuia, însă catalanii au probleme financiare. Cei de la PSG vor să profite de acest lucru și să-l transfere pe polonez, fiind gata să facă orice pentru a-l deturna din drumul spre Camp Nou.
Presa din Franța a anunțat că Luis Campos, noul consilier sportiv al lui PSG, are ca prioritate zero aducerea polonezului pe Parc de Princes. Mutarea nu va fi, însă, simplă, deoarece relațiile dintre Bayern și PSG nu sunt cele mai bune, iar dorința jucătorului este aceea de a juca la Barcelona.
Cu toate astea, jurnaliștii L'Equipe au publicat astăzi 4 formule de start pe care parizienii le-ar putea alinia în sezonul următor, în cazul în care Robert Lewandowski va ajunge lângă Lionel Messi și Kylian Mbappe.
Trei dintre variantele prezentate nu îl includ și pe Neymar, însă campioana Franței ar urma să aibă un atac stelar indiferent dacă brazilianul se va afla sau nu pe teren.
Iată cum ar putea arăta PSG în sezonul 2022/23, dacă francezii îi vor obține transferul lui Robert Lewandowski:
  • 4-2-3-1: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Verratti - Mbappe, Messi, Neymar - Lewandowski
  • 4-3-3: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Verratti, Wijnaldum, Gueye - Messi, Lewandowski, Mbappe
  • 4-4-2: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Verratti, Wijnaldum, Gueye, Messi - Lewandowski, Mbappe
  • 3-4-1-2: Donnarumma - Marquinhos, Ramos, Kimpembe - Hakimi, Gueye, Veratti, Nuno Mendes - Messi - Lewandowski, Mbappe
Citește și:

LEWANDOWSKI NEGOCIAZĂ CU UN SINGUR CLUB

Robert Lewandowski a oferit în această săptămână un interviu în presa din Polonia în care a dat noi detalii despre viitorul său. Atacantul de 33 de ani a confirmat că își dorește noi provocări în cariera sa și că este dezamăgit de ultimele luni pe care le-a petrecut la clubul bavarez.
Lewandowski a recunoscut și că se află în negocieri cu un singur club, menționând că nu ia în considerare oferte venite din alte părți.
"Voi pleca pentru că îmi doresc provocări noi în viață. La Bayern nu au vrut să mă asculte până la capăt. Ceva în mine a dispărut. Până la urmă, nu îmi pot imagina ce s-a petrecut în ultimele luni.
Lista cluburilor interesate de mine nu este foarte lungă. Se vorbește foarte mult despre un anume club. Nu iau în considerare alte oferte", a spus polonezul, fără să menționeze care sunt lucrurile care l-au deranjat la Bayern și fără să admită că este vorba despre Barcelona.
Chiar dacă oficialii lui Bayern nu vor să audă de o eventuală despărțire de atacantul polonez, Lewandowski este convins că bavarezii nu îi vor încurca planurile și îi vor respecta dorința de a pleca de la Munchen:
"Ce fel de jucător ar vrea să mai vină la Bayern dacă știe că așa ceva i se poate întâmpla și lui? Unde sunt loialitatea și respectul? Mereu am fost pregătit, am petrecut 8 ani frumoși aici, am cunoscut o mulțime de oameni minunați și aș vrea să rămână așa.
Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca. Cea mai bună cale este să găsim o soluție împreună", a mai declarat Lewandowski.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo