Robert Lewandowski este hotărât să plece de la Bayern Munchen, iar Barcelona pare cea mai probabilă destinație a acestuia, însă catalanii au probleme financiare. Cei de la PSG vor să profite de acest lucru și să-l transfere pe polonez, fiind gata să facă orice pentru a-l deturna din drumul spre Camp Nou.
Presa din Franța a anunțat că Luis Campos, noul consilier sportiv al lui PSG, are ca prioritate zero aducerea polonezului pe Parc de Princes. Mutarea nu va fi, însă, simplă, deoarece relațiile dintre Bayern și PSG nu sunt cele mai bune, iar dorința jucătorului este aceea de a juca la Barcelona.
Cu toate astea, jurnaliștii L'Equipe au publicat astăzi 4 formule de start pe care parizienii le-ar putea alinia în sezonul următor, în cazul în care Robert Lewandowski va ajunge lângă Lionel Messi și Kylian Mbappe.
Premier League
Neymar la Newcastle, un vis interzis? Un fost internațional brazilian nu crede că starul s-ar adapta
ACUM 21 ORE
Trei dintre variantele prezentate nu îl includ și pe Neymar, însă campioana Franței ar urma să aibă un atac stelar indiferent dacă brazilianul se va afla sau nu pe teren.
Iată cum ar putea arăta PSG în sezonul 2022/23, dacă francezii îi vor obține transferul lui Robert Lewandowski:
  • 4-2-3-1: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Gueye, Verratti - Mbappe, Messi, Neymar - Lewandowski
  • 4-3-3: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Verratti, Wijnaldum, Gueye - Messi, Lewandowski, Mbappe
  • 4-4-2: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes - Verratti, Wijnaldum, Gueye, Messi - Lewandowski, Mbappe
  • 3-4-1-2: Donnarumma - Marquinhos, Ramos, Kimpembe - Hakimi, Gueye, Veratti, Nuno Mendes - Messi - Lewandowski, Mbappe
Citește și:

LEWANDOWSKI NEGOCIAZĂ CU UN SINGUR CLUB

Robert Lewandowski a oferit în această săptămână un interviu în presa din Polonia în care a dat noi detalii despre viitorul său. Atacantul de 33 de ani a confirmat că își dorește noi provocări în cariera sa și că este dezamăgit de ultimele luni pe care le-a petrecut la clubul bavarez.
Lewandowski a recunoscut și că se află în negocieri cu un singur club, menționând că nu ia în considerare oferte venite din alte părți.
"Voi pleca pentru că îmi doresc provocări noi în viață. La Bayern nu au vrut să mă asculte până la capăt. Ceva în mine a dispărut. Până la urmă, nu îmi pot imagina ce s-a petrecut în ultimele luni.
Lista cluburilor interesate de mine nu este foarte lungă. Se vorbește foarte mult despre un anume club. Nu iau în considerare alte oferte", a spus polonezul, fără să menționeze care sunt lucrurile care l-au deranjat la Bayern și fără să admită că este vorba despre Barcelona.
Chiar dacă oficialii lui Bayern nu vor să audă de o eventuală despărțire de atacantul polonez, Lewandowski este convins că bavarezii nu îi vor încurca planurile și îi vor respecta dorința de a pleca de la Munchen:
"Ce fel de jucător ar vrea să mai vină la Bayern dacă știe că așa ceva i se poate întâmpla și lui? Unde sunt loialitatea și respectul? Mereu am fost pregătit, am petrecut 8 ani frumoși aici, am cunoscut o mulțime de oameni minunați și aș vrea să rămână așa.
Loialitatea și respectul sunt mai importante decât munca. Cea mai bună cale este să găsim o soluție împreună", a mai declarat Lewandowski.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Liga
FC Barcelona a făcut rost de bani pentru Lewandowski! Catalanii, tun de peste 200 de milioane de €
30/06/2022 LA 13:43