Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG și Juventus negociază un schimb de jucători! Cine nu mai vrea să joace alături de Messi

Bianca Dumitru

Publicat 20/12/2021 la 18:31 GMT+2

PSG s-ar putea despărți în perioada de mercato din această iarnă de Mauro Icardi, care nu-și mai găsește locul în echipă, fiind și în relații proaste cu Lionel Messi. Argentinianul ar putea ajunge la Juventus, echipă care ar vrea să-l ofere la schimb pe Arthur.

Mauro Icardi (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Deși mai are contract cu PSG până în 2024, Mauro Icardi s-ar putea despărți în această iarnă de clubul de pe Parc des Princes. Argentinianul, care este într-o relație slabă cu Lionel Messi, nu-și mai găsește locul în echipa lui Mauricio Pochettino, fiind titular în prea puține meciuri de-a lungul acestui sezon.
În aceste condiții, potrivit jurnaliștilor spanioli de la publicația As, Icardi ar putea ajunge în perioada de mercato de la începutul anului 2022 la Juventus, club care s-a interesat și în vară de transferul fotbalistului de 28 de ani. Max Allegri își vrea de mult timp în echipă, având nevoie urgent de un atacant.
Pentru a-i obține semnătura, oficialii italienilor sunt dispuși să-l trimită la PSG pe Arthur, care a fost adus de la Barcelona, nereușind să se impună ca titular. Brazilianul le este pe plac francezilor, care nu ar spune 'nu' unei astfel de afaceri, presa din Spania fiind de părere că schimbul se poate realiza în luna ianuarie.
Citește și:

Alte variante din Serie A pentru Icardi

Argentinianul s-a remarcat la Inter, în perioada 2013-2019, marcând 124 de goluri în 219 partide jucate pentru nerazzurri. În luna mai, presa din Italia a scris despre posibilitatea ca Icardi să se întoarcă în Serie A, dar nu în tricoul echipei de pe Meazza.
Conform jurnaliștilor italieni, Wanda Nara, soția și impresarul argentinianului, a negociat la finalul sezonului trecut cu marile rivale ale Interului, AC Milan și Juventus. Ambele formații au intenționat să transfere în vară un atacant de careu, iar Icardi era o soluție ideală, mai ales că acesta cunoaște foarte bine campionatul italian, acolo unde a dat cel mai bun randament în carieră.
De asemenea, AS Roma ar fi fost și ea interesată de Icardi, oficialii capitolinilor intenționând să-i facă lui Mourinho o echipă stelară pentru a se bate pentru Scudetto în sezonul viitor.
În prezent, cota de piață a lui Icardi este de 28 de milioane de euro, dar parizienii l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică, ținând cont de neînțelegerile dintre el și Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo