Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Real Madrid i-ar fi dat un salariu mai mare!" Anunțul incredibil al lui Al-Khelaifi + Mesajul lui Mbappe pentru fani

Bianca Dumitru

Publicat 23/05/2022 la 18:16 GMT+3

Kylian Mbappe a semnat un nou contract cu PSG, iar fanii celor de la Real Madrid l-au numit "trădător". Fotbalistul a reacționat, explicând de ce a ales să rămână în Franța.

Kylian Mbappé verlängert bei Paris Saint-Germain

Credit imagine: Eurosport

Kylian Mbappe s-a decis să continue la PSG, acceptând oferta făcută de parizieni, deși era așteptat de către cei de la Real Madrid, care au părut la un moment dat a avea prima șansa la transferul francezului.
Spaniolii au fost foarte dezamăgiți de hotărârea lui Mbappe, iar oficialii La Liga au anunțat chiar că vor face plângeri împotriva celor de la PSG din cauza ofertei pe care i-au făcut-o atacantului.
Președintele parizienilor a comentat această situație, explicând că cifrele tranzacției nu au fost niciodată făcute publice, și a anunțat că șefii "galacticilor" i-ar fi oferit chiar un salariu mai mare. În plus, Nasser Al-Khelaifi i-a răspuns și președintelui La Liga, Javier Tebas, căruia i-a transmis să ia legătura cu omologul său din Ligue 1.
"Nu am anunțat niciodată cifrele tranzației. Banii nu sunt cei mai importanți, așa cum se crede în Spania. Cel mai important lucru a fost proiectul sportiv. Real Madrid l-ar fi plătit mai mult decât noi. Repet și confirm acest lucru.
Președintele din Ligue 1 este Vincent Labrune. Vă poate răspunde mai bine, dar poate fi un lucru bun dacă Ligue 1 face o treabă mai bună decât La Liga. Respectăm pe toată lumea. Ne focusăm pe clubul nostru, campionatul nostru, cel mai bun jucător din lume al nostru, asta este cel mai important lucru pentru noi", a declarat Nasser Al-Khelaifi, citat de Transfer News Live.
Citește și:

Mbappe, mesaj pentru fanii lui Real Madrid

Decizia lui Mbappe i-a supărat pe fanii "galacticilor", care au fost foarte dezamăgiți și au spus că fotbalistul este un "trădător". Atacantul a ținut să le transmită un mesaj ibericilor.
Mbappe le-a mulțumit suporterilor lui Real Madrid, declarând că își dorește ca aceștia să-l înțeleagă și să nu rămână supărați pe el prea multă vreme.
"Un mesaj pentru suporterii lui Real Madrid? Vreau să le mulțumesc pentru că întotdeauna m-au acceptat ca pe unul dintre ei. Le înțeleg dezamăgirea și sper că vor înțelege de ce am ales să rămân în țara mea", a spus Kylian Mbappe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo