PSG este echipa care adună cele mai multe vedete pe metru pătrat din fotbalul mondial, iar acest lucru a generat numeroase zvonuri că starurile de la Paris nu au tocmai o relație bună între ele. Presa internațională a scris că Messi este în prim plan, iar acest lucru l-ar deranja oarecum pe Mbappe, care și-ar dori să fie "vioara întâi" în cadrul echipei.
Mulți susțin că tocmai acesta este motivul pentru care atacantul francez a refuzat propunerile de prelungire a contractului și vrea să își continue cariera în altă parte, Real Madrid fiind cea mai probabilă destinație a sa.
Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la Marca, Ander Herrera a făcut câteva dezvăluiri venite să dezmintă ipotezele lansate în spațiul public în ultimele luni. Mijlocașul parizienilor este de părere că Messi este în continuare cel mai bun fotbalist al lumii, dar acest lucru nu îl deranjează în niciun fel pe Mbappe, care încearcă să învețe în fiecare zi câte ceva de la starul argentinian. De asemenea, Herrera încă speră că Mbappe va rămâne la PSG și dincolo de vara lui 2022.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 4 ORE
"Kylian va fi cel mai bun jucător din lume timp de mulți ani, dar suntem cu toții de acord că Leo este numărul unu în acest moment. Nu există nicio îndoială. Mbappe are o umilință imensă și o dorință enormă de a învăța de la Leo în fiecare zi. Sperăm că Mbappe își va prelungi contractul. Avem multe exemple de fotbalişti care au făcut-o în februarie, martie sauc chiar în aprilie", a spus Herrera.
Citește și:

Messi este un lider prin puterea exemplului, spune Ander Herrera

Messi nu s-a adaptat foarte bine la PSG, iar cifrele acestuia vorbesc de la sine. Talentul incomensurabil al argentinianului i-a făcut pe mulți să spună că acesta nu se pregătește întotdeauna la capacitate maximă, bazându-se mai mult pe calitățile sale care pot face oricând diferența.
Herrera a negat că acest lucru se întâmplă la PSG, spunând că Messi este un exemplu prin felul în care se antrenează. Ibericul a făcut o comparație între Messi și Sergio Ramos, menționând că ambii sunt lideri desăvârșiți, dar în moduri diferite.
"De-a lungul carierei am întâlnit lideri prin puterea cuvântului, precum Sergio Ramos, și lideri prin puterea exemplului, precum Messi. Leo a câștigat al șaptelea Balon de Aur și se antrenează și se bucură de parcă acum ar fi început fotbalul. Nici măcar o singură acțiune de la antrenament nu este luată ca o glumă.", a precizat Herrera.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22